Σαμαράς: «Αυταρχικό δίλημμα από Παπανδρέου»

                                                          Δυναμικός ο Αντώνης
Η κόντρα καλά κρατεί…
Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, έναντι του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας πως έθεσε ένα...
«αυταρχικό δίλημμα» σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το οποίο συνέδεσε με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Εκτίμησε πάντως πως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν θα πάει τώρα σε εκλογές, καθώς το Δεκέμβριο έχει πρώτον προϋπολογισμό, δεύτερον την τρίτη δόση του δανείου, τρίτον την αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ερωτηθείς αν ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά την πρόσφατη επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του, παραμένει επίτιμος πρόεδρος του κόμματος, απάντησε πως παραμένει, επισημαίνοντας πως θα ήταν μικροπρέπεια η αφαίρεση αυτής της ιδιότητας.

Για την κ. Μπακογιάννη και το κόμμα που αναμένεται να ιδρύσει, δήλωσε: «κάνει το κόμμα της, δεν ξέρω τι θα κάνει, εμένα με ενδιαφέρει η βάση. Με ενδιαφέρει ο κόσμος. Δεν με ενδιαφέρει η πικρία των βαρόνων».

Νωρίτερα,  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ομιλία του στην Τρίπολη κάλεσε του πολίτες να καταψηφίσουν το μνημόνιο και τους υποψηφίους του, και τους κάλεσε να ψηφίσουν για αλλαγή πολιτικής, «για διέξοδο από την κρίση, με ανάπτυξη, όχι με ασφυξία»

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου για την πολιτική του, ενώ έκανε λόγο για «κρυφή ατζέντα» της κυβέρνησης, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου περί αναδιάρθρωσης του χρέους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια