Δριμεία επίθεση Παπαρήγα σε Παπανδρέου

Κορυφώνεται η μάχη των εκλογών

«Ο πρωθυπουργός διαμόρφωσε τη βασική τακτική της κυβέρνησης και αυτή εμείς βάζουμε στο επίκεντρο της προσοχής μας, λίγες μέρες πριν τις εκλογές», δήλωσε απόψε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε εκδήλωση κομματικών οργανώσεων από τον χώρο της Πρόνοιας. 

Η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτήρισε το δίλημμα του πρωθυπουργού ως πλαστό τρομοκρατικό δίλημμα....

Η γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ακόμη ότι η θέση αυτή του πρωθυπουργού δείχνει το εξής: «Ότι αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός θεωρεί, όταν ο λαός αρνείται να σκύψει το κεφάλι, όταν αποφασίζει να διεκδικήσει δουλειά, μεροκάματο, μέτρα προστασίας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, Υγεία, Παιδεία δωρεάν. Όταν αποφασίζει να βάλει φρένο στον κατήφορο που βρισκόμαστε και να διεκδικήσει άρση των αδικιών και να ζήσει καλύτερα». 

«Εμείς», είπε η κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στη στάση του ΚΚΕ, «δεν θα διστάσουμε να πούμε πως θέλουμε να αποσταθεροποιήσουμε τη βάρβαρη ταξική συντηρητική πολιτική. Αυτή που είχαμε πριν, που έχουμε τώρα με το μνημόνιο και αυτή που έχουμε μπροστά μας. Όταν ο λαός βγαίνει στο προσκήνιο και διεκδικεί τα δικαιώματά είναι παράγοντας θετικός, παράγοντας σταθερότητας».
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια