«Ο Παπανδρέου έβγαλε τη μάσκα»

Δηλώσεις Παπαρήγα για το άρθρο στο ΒΗΜΑ

«Ο Παπανδρέου έβγαλε τη μάσκα»Το άρθρο του πρωθυπουργού στη ΒΗΜΑ ήταν λογικό να μην μείνει ασχολίαστο από τους πολιτικούς αρχηγούς. Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, αναφερόμενη στις δηλώσεις του, ανέφερε ότι ο κ. Παπανδρέου «επιτέλους έβγαλε τη μάσκα του», όταν λέει ότι στις εκλογές στις 7 και 14 Νοεμβρίου...
το κριτήριο ψήφου είναι προς τα πού πρέπει να πάνε τα πολιτικά πράγματα στον τόπο.


Μιλώντας σε συγκέντρωση στου Γκύζη, η κ. Παπαρήγα σημείωσε ότι πριν από λίγους μήνες έλεγαν το εξής: Πέρυσι κάναμε εκλογές, βγήκε το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα, κυβέρνηση έχουμε, η διάταξη των πολιτικών δυνάμεων είναι δεδομένη και τώρα ψηφίζουμε για έναν καινούργιο θεσμό για να εκλεγούν οι κατάλληλοι άνθρωποι. Εμείς λέγαμε βεβαίως ψηφίζεις για δημάρχους, περιφερειάρχες αλλά το κριτήριο και το περιεχόμενο της ψήφου είναι γενικό πολιτικό.

Η κ. Παπαρήγα σημείωσε επίσης ότι αν τα ψηφοφέλτια του ΚΚΕ την επομένη των εκλογών έχουν πάει πολύ ψηλά και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν πέσει πολύ, θα υπάρχει μεγάλη δυναμική, γιατί απελευθερώνονται δυνάμεις από τη μοιρολατρία και υπό αυτό το πρίσμα, οι εκλογές δεν είναι γενικά η μάχη των μαχών αλλά για το επόμενο διάστημα είναι και πρέπει να δοθεί σωστά για να μπορούν να ακολουθήσουν όσο γίνεται περισσότερο θετικές εξελίξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια