Θέμα χρόνου να αρχίσουν τα όργανα στην Ν. Δημοκρατία για τον Μητσοτάκη.

Είναι αλήθεια πως όσες φορές και να ξαναγίνουν εκλογές για την αρχηγία στην Ν. Δημοκρατία, σε καμία περίπτωση δεν θα τις κέρδιζε ο Κούλης. Πράγματι όλο το σύμπαν συνωμότησε πέρυσι για να κερδίσει την αρχηγία της παράταξης ο μικρός Μητσοτάκης. 


Τελικά αυτή η φαινομενική ησυχία στην Αξιωματική αντιπολίτευση δεν ήταν πραγματική.

Είναι γεγονός ότι λίγοι πλέον εμπιστεύονται τον Κούλη για αρχηγό της Ν.Δημοκρατίας και αυτό φαίνεται από τις διαφοροποιήσεις τους σε σημαντικά γεγονότα.

Έχει καταντήσει πλέον γραφικός με το να ζητά συνέχεια εκλογές, όπως και το να μην συμφωνεί σε θετικά μέτρα της κυβέρνησης.

Άνω κάτω η ΝΔ με τις διαφοροποιήσεις στελεχών της από τη γραμμή Μητσοτάκη και τις αναδιπλώσεις που τις ακολουθούν. 
Μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήρθε η σειρά της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα να βάλει φωτιά στο γαλάζιο στρατόπεδο. 

Σε δηλώσεις της που παρουσιάζονται στην εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββάτου, η Κατερίνα Παπακώστα διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή της ΝΔ και ζητά να «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις» για να κλείσει η αξιολόγηση. 

Ζητά επίσης να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών σε αυτή την περίπτωση για να μην καταντήσει η ΝΔ γραφική. Συγκεκριμένα λέει: «Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Λίγη ώρα αργότερα η Κατερίνα Παπακώστα προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση στην οποία υποστηρίζει ότι «λειτουργεί πάντα θεσμικά και στηρίζει τις αποφάσεις της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση, τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών». Υποστηρίζει επίσης ότι δεν έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα αλλά είχε απλά μια τηλεφωνική επικοινωνία. 

Από την πλευρά της, η διεύθυνση της εφημερίδας ανακοίνωσε ότι το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα «είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί». ά –γιατί υπάρχει και τέτοια. Είναι με πόσο σκληρή γραμμή περιφρόνησης, μίσους, και σπίλωσης –επάνω του!!-  αντιμετωπίστηκε από εφημερίδες και sites γνωστά για τις σχέσεις τους με τη ΝΔ. Με τον Κυριάκο και τους σκληρούς του. Αλλά και με τον Σαμαρά και τους πιο σκληρούς του. Γιουσουφάκι του Τσίπρα και του Καμένου τον έβγαλαν, επειδή τόλμησε να πει τη λέξη συναίνεση.

Δεν ξέρω αν ο Μεϊμαράκης θα αντέξει τη λάσπη. Ούτε αν μπορεί να σηκώσει την κατηγορία του προδότη, που σε μια κρίσιμη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στην παράταξη, και δίνει χείρα βοηθείας στον Τσίπρα. Εκείνο που απέδειξε πάντως χτες, είναι ότι η λογική Δεξιά, όσο κι αν ασφυκτιά κάτω από τις μαγκιές του Κυριάκου και τις τσιρίδες του Άδωνη, ακόμα αναπνέει.…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια