25η Μαρτίου 2017 - Ξύπνα Έλληνα ....νεο-ραγιά

Ακόμη μία επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας βρίσκει τη χώρα μας βυθισμένη στο σκοτάδι, το φόβο, την απελπισία και την απόγνωση.


Η ζωή μας χειροτερεύει.... καθημερινά υπό τον αδυσώπητο   
"ζυγό" του μνημονίου.

Η 2η φορά αριστερά διαπραγματεύεται, όπως η ίδια, δόλια, λέει, αλλά ο εχθρός ανθίσταται και ζητάει και άλλο αίμα....

Η οικονομική αφαίμαξη και υποδούλωση του ελληνικού λαού, η υποθήκευση του εθνικού πλούτου και η δόλια αναστολή ή κατάργηση των ατομικών ελευθεριών και των κοινωνικών δικαιωμάτων συνεχίζεται απρόσκοπτα και μεθοδικά, σύμφωνα με το προδιαγεγραμμένο σχέδιο εξαθλίωσής μας. 
Οι προσπάθειες της (δήθεν) κυβέρνησης δεν αποδίδουν τους αναμενόμενους καρπούς.... Ελπίζουμε πλέον μόνο σε ένα σε ένα θαύμα. 
Η πίεση των καταραμένων κατακτητών είναι αφόρητη.
    
" ...γιατί τα 'σκιαζε η φοβέρα
       και τα πλάκωνε η σκλαβιά..."
γράφει ο εθνικός μας ποιητής

Το 1821 οι "ραγιάδες" πρόγονοί μας απέδειξαν ότι τολμούν και μπορούν να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό και να ελευθερωθούν. Σήμερα, μια ακόμη Γερμανόδουλη κυβέρνηση που βάζει κόκκινες γραμμές, που είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση, αφού όταν πηγαίνει για διαπραγματεύσεις, τα μέτρα που φέρνει στοχεύουν στην περεταίρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Από την άλλη ένα συμπαγές εσωτερικό μνημονιακό πολιτικό μέτωπο, ορκισμένων υπέρμαχων της υποταγής μας και του εξανδραποδισμού μας, συνεχίζει να υποστηρίζει και να νομιμοποιεί τους επάρατους "τροικανούς"...
Το μέλλον της χώρας είναι απολύτως αβέβαιο...

Ο πατριωτισμός όμως δεν χάθηκε, ούτε οι ελπίδες μας ότι μια πραγματικά πατριωτική, λαϊκή δημοκρατική πολιτική ηγεσία, θα υπερνικήσει τα εμπόδια, θα μας απελευθερώσει, θα μας λυτρώσει....

Ξύπνα λοιπόν νεο-ραγιά "πάρε τ' άρματα" αποτίναξε τον ζυγό της τρόικας και ανάκτησε τον αυτοσεβασμό σου! ! ! !

Μην επιτρέπεις να σε κυβερνούν εκείνοι που δόλια συμμαχούν με τον εχθρό!!!! 

Γράψε άλλη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία σου!!!!!



Έλληνα σε χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ!!!!! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια