Αυτός ο οδηγός του σκούτερ βλέπει σε κάθε τιμονιά τον Άγιο Πέτρο με τα κλειδιά του Παραδείσου. (απίστευτο βίντεο)

Εγκληματική οδήγηση σκούτερ από νεαρό βιετναμέζο στο κυκλοφοριακό χάος της πόλης. 
Τύφλα να ’χει ο Σουηδός “Ghost Rider” κι ακόμα περισσότερο ο οδηγός της Ferrari στο “Rendez-vous”. O σκουτεράς του video είναι εντελώς ατρόμητος κι ελίσσεται με τρόπο που θα έκανε κάθε ντελιβερά να χάσει τον ύπνο του.


Το Βιετνάμ είναι γεμάτο μηχανάκια και σκούτερ, οπότε το να κινείσαι μέσα στις πόλεις του απαιτεί ευστροφία και θάρρος. Όμως ο σκουτεράς μας λειτουργεί σε εντελώς άλλο επίπεδο, θεωρεί ότι είναι άτρωτος και κάθε συνάντησή του με όχημα είναι ένα παρά λίγο ατύχημα.

Ο τίτλος του video στο YouTube είναι (εντελώς ασύντακτα) “It's less scarier than it look”, αλλά αμφιβάλλουμε αν είναι λιγότερο τρομακτικό απ’ όσο δείχνει. Ο φίλος μας περνάει στο αντίθετο ρεύμα αμέτρητες φορές, χώνεται σε ανύπαρκτα κενά και αποφεύγει άπειρες συγκρούσεις την τελευταία στιγμή. Κι έχει και την κάμερα να απαθανατίζει τη μεγαλοσύνη του.

Νομίζεις ότι βλέπεις video game και φρικάρεις αν μπεις νοερά στη θέση του, ή ακόμα χειρότερα αν φανταστείς τον εαυτό σου συνεπιβάτη του.

Με δυο λόγια, το κλιπάκι αυτό θα μπορούσε να είναι κάλλιστα εκπαιδευτικό, για να δείχνει στους επίδοξους αναβάτες τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν όταν πάρουν μηχανάκι και βγουν στους δρόμους της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια