Μεθυσμένος μπήκε με το αυτοκίνητο του στην αίθουσα αεροδρομίου και τα έκανε γυαλιά καρφιά. Τρελή καταδίωξη. (βίντεο)

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν αστυνομικοί του αεροδρομίου του Καζάν, όταν ένας μεθυσμένος εισέβαλε σ' αυτό με το αυτοκίνητό του και τα έκανε όλα άνω κάτω....


Ένας μεθυσμένος άνδρας οδηγεί ένα αυτοκίνητο μέσα από τις πόρτες του αεροδρομίου στο Καζάν της Ρωσίας και περνά μέσα από τις εγκαταστάσεις καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν απεγνωσμένα να τον σταματήσουν. Η αστυνομία είχε νωρίτερα καταδιώξει και περικυκλώσει τον οδηγό κοντά στο αεροδρόμιο, όταν βρέθηκε να σπάει ένα φράχτη με το αυτοκίνητό του.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει το γκρι αυτοκίνητο να κινείται μέσα στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, ενώ οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι. Τέλος το όχημα χτύπησε σε μια πόρτα και οι αξιωματικοί μπόρεσαν να ανοίξουν την πόρτα του οδηγού. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο οδηγός προκάλεσε ζημιές που υπολογίζονται στα 90.000€. Καταδικάστηκε σε 15 μέρες φυλάκισης ενώ εκκρεμούν δύο ποινικές υποθέσεις εναντίον του με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος εκ προθέσεως και της καταστροφής περιουσίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια