Μας μαλώνει η Κούνεβα γιατί τη ρωτήσαμε που βρήκε τα 340.000 euro.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν ως δωρεές ευρώ το ευρώ μετά την επίθεση που είχε δεχθεί και χάρη σ' αυτά συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες μας λέει η κ.Κούνεβα.


Δωρεές που προέρχονται από το κίνημα αλληλεγγύης, μετά την επίθεση που δέχθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, το Δεκέμβριο του 2008 αποτελούν τα χρήματα που περιλαμβάνονται στη δήλωση πόθεν έσχες της ευρωβουλευτoύ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με γραπτή της δήλωση.

Η κ. Κούνεβα απαντώντας στα δημοσιεύματα μερίδας του ελληνικού Τύπου σχετικά με χρηματικό ποσό που περιέχεται στη δήλωση πόθεν έσχεν της, ως «καταθέσεις από δωρεές» υπογραμμίζει πως πρόκειται για «χρήματα που μαζεύτηκαν ευρώ το ευρώ από απλούς αλλά και επώνυμους πολίτες, από συλλογικότητες και συνδικάτα απ' την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο», χάρη στα οποία συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία στην Ελλάδα και εξωτερικό.

Πολύ ωραία κ. Κούνεβα, όμως δεν μας λέτε γιατί τα λεφτά αυτά τα "βγάλατε" στο εξωτερικό και μάλιστα τα περισσότερα (320.000 ευρω) στην χώρα σας (Βουλγαρία);

Βέβαια θα έπρεπε να μας δώσετε πλήρη ανάλυση όλων των δωρεών που σας έχουν γίνει όπως υποστηρίζεται για να δούμε και εμείς αν όσα λέτε είναι αλήθεια. Μήπως έχετε κάτι να κρύψετε και δεν μας το δίνετε;

Αλήθεια κ. Κούνεβα, εσείς που προέρχεστε από τον συμπαθή κλάδο των πτωχών καθαριστριών, πριν γίνεται Ευρωβουλευτής, πόσα χρήματα δωρίσατε για να περάσουν κάποιοι απολυμένοι και άποροι ζεστά Χριστούγεννα;
Φαντάζομαι ούτε σεντς. Ίσως να μην προλάβατε αφού είστε πολυάσχολη.

Και κάτι ακόμα, γιατί το σπίτι που σας δώρισε το κράτος δεν το επιστρέψατε πίσω ή έστω να το δωρίσετε σε κάποιους άστεγους, αφού αποκτήσατε δικά σας; (2 σπίτια). 

Την επίθεση την δεχθήκατε όχι ως μετανάστρια ή γυναίκα, αλλά ως συνδικαλίστρια στον τομέα σας, τουτέστιν άκυρο το χτύπημα στο θυμικό μας.
Το Ελληνικό κράτος των κακών δεξιών σας παραχώρησε σπίτι σαν αναγνώριση της μεγάλης ταλαιπωρίας σας, αν και η πρακτική της επίθεσης με οξύ είναι συγκεκριμένης κουλτούρας που δεν έχει σχέση με το ίδιο. 

Οι επώνυμοι/σύνθετοι και οι μη επώνυμοι/απλοί πολίτες, έδωσαν τον οβολό τους αλλά και την ψήφο τους προκειμένου να απολαμβάνετε σήμερα τεράστιο μισθό εις τας Βρυξέλλας και ν ανακτήσετε τη φωνή σας, την οποία δεν είχαμε την τιμή ν ακούσουμε όσο καιρό είστε στην ευρωβουλή. 

Για μένα είστε άλλη μιά ιερή αριστερή αγελάδα, την οποία δεν πρέπει να κρίνουμε. Βλέπω ένα θύμα μιας επίθεσης που προσεγγίστηκε απ τους συριζαίους για λόγους συγκίνησης. Δεν ξέρω τις παλαιότερες δηλώσεις σας στην εφορία,και δεν πιστεύω ότι σας έγιναν δωρεές τα τελευταία 5 χρόνια, γιατί άλλωστε αφού το κόμμα αλλά και ο νυν μισθός σας, εξασφαλίζουν και τα εγγόνια σας. Αλλά έστω ότι είναι έτσι. Μου λέτε ένα πράγμα που κάνατε για αυτή τη χώρα που τόσα πολλά σας πρόσφερε χωρίς να φταίει σε κάτι; Ενα μόνο

Οι οικογένειες των νεκρών της Marfin που έπεσαν θύματα αριστερών τρομοκρατών πόσα λεφτά πήραν ως αποζημίωση αλήθεια; Η σύζυγος και το παιδί του Μανώλη Καντάρη που σκοτώθηκε ανήμερα της γέννησης του παιδιού του από λαθρομετανάστη από αυτούς που και να τους στραβοκοιτάξεις οι αναρχοάπλυτοι σε αποκαλούν φασίστα, πόσα πήραν; Η Μυρτώ που έμεινε ανάπηρη από τον Πακιστανό στην Πάρο, πόσα; Οι οικογένειες όλων των ηλικιωμένων που σκοτώθηκαν από αλλοδαπούς συχνά με μαρτυρικό τρόπο για λίγα ευρώ, πόσα; Δε ντρέπεστε καθόλου όλοι οι αριστεροί "α λα καρτ" ευαίσθητοι "ανθρωπιστές", που έχετε το θράσος και μιλάτε;

Η κυβέρνηση να την υποχρεώσει, αφού προφανώς δεν το κάνει ο εισαγγελέας, να δώσει ανάλυση το σύνολο από τις δωρεές που έχει λάβει (ΟΛΕΣ!!!) Τα χρήματα να επιστραφούν σε Ελληνικές τράπεζες και να τα δωρίσει σε κάποιο κοινωφελές ίδρυμα, σαν βουλευτής έχει ασφάλιση εάν χρειάζεται να κάνει όποιες άλλες ιατρικές επεμβάσεις χρειαστούν και να δωρίσει το ακίνητο που της έκαναν δωρεά, να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και να κρατήσει τα υπόλοιπα 2 που έχει!!!

Μαγκιά της Κουνεβα που εκκολαφθηκε στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ και έφτιαξε την ζωή της. Άκουσε κανείς τίποτα για το έργο της στην Ευρωβουλή; Τα λεφτά της τα έχει στο εξωτερικό και τα απέκτησε όπως πολλοί άλλοι σύντροφοι χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Έκανε συνδικαλισμό. Αυτή είναι η αριστερά που ηρωποιήθηκε χωρίς να προσφέρει τίποτα σε αυτό τον τόπο. Αυτοί απέκτησαν χαριστικα από τρία σπίτια,καταθέσεις, συντάξεις κ καλή ζωή σε βάρος του λαού που σήμερα πεινάει.


Πληρώσαμε αδρά μια κυρία, που κάποιος μπράβος (αλβανός) ενός επιχειρηματία, της έριξε δυστυχώς το οξύ στο πρόσωπο.
Την συμπονέσαμε την κυρία αλλά ουδεμία  ευθύνη φέρει η Ελληνική πολιτεία για αυτό που της συνέβη.
Φυσικά όλο αυτό το συμβάν το εκμεταλεύτηκε ο Σύριζα για πολιτικούς λόγους και η κυρία για να βγει από την μιζέρια της....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια