Ο Τίγρης που έγινε Γατούλης και τα λαχεία τύπου Κετσπάγια και Μοράις που δεν πιάνουν ούτε τον λήγοντα....

Άλλη μια χρονιά που κάποιοι βάφτισαν την ΑΕΚ ομαδάρα και προσπαθούν να πείσουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους οπαδούς, ότι η ομάδα είναι έτοιμη για πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς δεν πείθουν πλέον κανένα.


Λέγαμε το καλοκαίρι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με παίχτες έτοιμους, αντίθετα ο γατούλης έψαχνε ελεύθερους με ταβάνι 300.000. Βαφτίσαμε ηγέτη τον Μάνταλο βαφτίσαμε νέο ηγέτη τον Μπακασέτα φέραμε και την τελευταία μέρα τον συνταξιούχο τον Λεσκοτ και είπατε ότι φτιάξαμε ομαδάρα!!!! (Ο Λέσκοτ ήρθε τελειωμένος ή τελείωσε εδώ);

Σοβαρότητα μηδέν κύριοι.

Μετά τις παλινωδίες του καλοκαιριού με τους προπονητές, (ακόμα γελάει ολόκληρη η Ευρώπη με τις διαπραγματεύσεις του Πρίγκιπα με τον Μοντανιέ), και αφού ο χρόνος πίεζε ο γατούλης έφερε τον Κετσπάγια με τυμπανοκρουσίες, αφού πρώτα όμως τον είχε απορρίψει.

Ένας τύπος με εμμονές που όπου και αν έχει δουλέψει γίνεται γνωστός για τις κακές σχέσεις του με αρκετούς ποδοσφαιριστές. (βλέπε Κύπρο)
Ένας προπονητής που είναι ιδανικός για μικρές ομάδες που πασχίζουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αφού οι ομάδες του παίζουν χωρίς κανένα επιθετικό πλάνο και περιμένουν την ευκαιρία μετά το 60' να κλέψουν το παιχνίδι με κάποιο γκολ στην αντεπίθεση.

Άλλωστε ο ίδιος ο Τιμούρ σε ερώτηση είπε ότι δεν μαθαίνει στους παίχτες επιθετική τακτική για να μην τους φορτώνει με περισσότερες πληροφορίες....

 Η εύκολη λύση της απόλυσης του Τιμούρ συνοδεύτηκε από την πρόσληψη Ζοζε Μοράις που ήταν ο αναλυτής του Μουρίνιο.
Ένας τύπος που ήταν προπονητής στην Υεμένη (αλήθεια εκεί εκτός από το να σκοτώνονται παίζουν και μπάλα;), στην Τυνησία, στην Σ. Αραβία και πέρυσι στην Τουρκία.

Πραγματικά ο τύπος αυτός είναι ένα λαχείο και οι πιθανότητες να πιάσεις πρώτο αριθμό είναι ελάχιστες.
Μακάρι να διαψευσθώ αλλά δεν το νομίζω.

Δυστυχώς κύριοι της διοίκησης αφήσατε την ομάδα γυμνή για άλλη μια χρονιά και πετάτε στο καλάθι των αχρήστων τα όνειρα κάθε φιλάθλου της ομάδας.

Όταν λες αγαπητέ γατούλη ότι ήρθαμε θα πρέπει και να μπορείς να το υποστηρίξεις με πράξεις και όχι με λόγια του αέρα.

Αν έχετε σκοπό να φτιάξετε ομάδα που θα πηγαίνει για πρωτάθλημα ανεβάστε το μπάτζετ κατά πολύ (πάλι έχουμε το 4 μπάτζετ) φέρτε έναν προπονητή με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, σοβαρό, με έμπειρο προπονητικό τιμ, (βοηθούς, γυμναστές με έφεση στις νέες τεχνολογίες) και το βασικότερο σταματήστε να παίρνετε γυρολόγους πρώην ποδοσφαιριστές, Άρθο, Ντιντακ, Ντιας, Γκάλο, Πέκχαρντ και τόσους άλλους  που μαζέψατε στην ομάδα.

Πρώτα από όλα όμως γατούλη οργάνωσε σωστά την διοίκηση και τις υποδομές της ομάδας με νέους ανθρώπους με όραμα, έφερες Λύμπε και Ζήκο αλλά ο Πρίγκιπας τους καθάρισε στεγνά. Αλήθεια μέχρι πότε θα διαφεντεύει την ομάδα ο κύριος αυτός με ποδοσφαιρικές ιδέες της δεκαετίας του '80;

Δυστυχώς άλλη μια χρονιά χαμένη και μην πει κανείς ότι η ομάδα μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα γιατί θα πετάει στα σύννεφα και η προσγείωση θα είναι πάρα πολύ ανώμαλη.

Είναι σημαντικό επιτέλους να αρχίσουν να λέγονται πράγματα και όχι απλά να αναγκάζεσαι να συνδιαλέγεσαι με τους "ηλιθίους" και τους εκπροσώπους της Ολύμπου & Πάτμου, που απέχουν από την αντικειμενική δημοσιογραφία όσο ο ... Όλυμπος από την Πάτμο!
Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν στηθεί κατά καιρούς μεγάλα πάρτι, αλλά αυτό το οποίο έχει συντελεστεί στην ΑΕΚ εδώ και 20 χρόνια με αποκορύφωμα τα τελευταία 4, είναι μαρτυρικό. 
Φυσικά αναφέρομε στο γήπεδο και ο νοών νωείτο....

Υ.Γ  Να θυμίσω στο οπαδικό μας site, (εννοώ το 365), ποια είναι η αρχή της ελεύθερης δημοσιογραφίας. 
Είναι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, χωρίς καμία λογοκρισία, εκτός αν παραβιάζει ατομικές ελευθερίες ή γίνεται χυδαία.

Μάλλον ο διαχειριστής της σελίδας όταν κάνανε το μάθημα αυτό είχε κάνει κοπάνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια