Ούτε μια κουβέντα για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους δεν είχε ο Κούλης παρά μόνο για την μείωση της φορολογίας των επιχειρηματιών.


Από την σκύλλα (Τσίπρας)στην χάρυβδη (Μητσοτάκης) 

Και βέβαια χάρυβδη δεν είναι η Νέα Δημοκρατία αλλά ο Μητσοτάκης για το κόμμα και την χώρα.

Ένας άκρα νεοφιλελεύθερος, yes man του κεφαλαίου, που βρήκε πρόσφορο έδαφος στην χτυπημένη γαλάζια παράταξη για να αναρριχηθεί στην προεδρεία του κόμματος και να βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πριν την διακυβέρνηση της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται.



Με περίσσια ευκολία πάνε οι Έλληνες από το ένα άκρο στο άλλο, έβγαλαν κυβέρνηση την πρώτη και δεύτερη φορά αριστερά, που τους παραμύθιασε δυο φορές με τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν ειπωθεί ποτέ και τώρα ετοιμάζονται να ψηφίσουν, αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, τον πιο ακραίο νεοφιλελεύθερο πολιτικό που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα, με τις τόσες αμαρτωλές διασυνδέσεις με την διαπλοκή, τον γερμανόδουλο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έναν άνθρωπο χωρίς ηθικούς φραγμούς, έναν άνθρωπο που μπροστά του Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας είναι αγγελούδια.


Η ταφόπλακα της Ελληνικής κοινωνίας θα είναι ο Κούλης αν ποτέ κυβερνήσει αυτή τη χώρα. 
Πιστεύω πως ακόμα και η κακιά Ντέλια Βελκουλέσκου του Δ.Ν.Τ. θα ήταν καλύτερη.

Ένας τύπος, λάτρης του μνημονίου που είναι ικανός να εφευρίσκει νέα μνημόνια ακόμα και όταν αυτά τελειώσουν.







Δεν είναι τυχαίο που ακόμα πανηγυρίζουν όλοι οι απανταχού μεγαλοκαρχαρίες νταβατζήδες για την εκλογή του στην προεδρεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αφού γνωρίζουν πως αν γίνει πρωθυπουργός θα λεηλατήσουν ότι έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα.
Είναι αυτοί οι "κύριοι" που είχαν κηρύξει "ανένδοτο" κατά του Κώστα Καραμανλή.
  
Δείτε τι έγραψε ένας γυμνοσάλιαγκας δημοσιο"κάφρος" από το βοθροκάναλο  του Φαλήρου που κάποτε ήταν πολέμιοι της Νέας Δημοκρατίας και του Καραμανλή, μετά την συνέντευξη στην ΔΕΘ του Κυριάκου.
Τώρα το κανάλι αυτό θεωρείται το προπύργιο του Κούλη. 

Τα μετρημένα, μεστά, λογικά επιχειρήματα του Κ.Μητσοτάκη ενοχλούν!
Η..σύλληψη του ίσως να περιόριζε την απώλεια ψυχραιμίας των αντιπάλων του.

Πόσο πιο γλύφτης μπορείς να γίνεις ρε Άρη;

Α ρε Τέρη τι να σκεφτόσουν την κρίσιμη στιγμή.

Υποσχέσεις και έκθεση ιδεών στην ΔΕΘ
Ο νέος Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να απαντήσει σε ένα σοβαρό ερώτημα. Γιατί δεν έκανε αυτά που υπόσχεται, όταν ήταν υπουργός του Κρατικού μηχανισμού επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά;

Γιατί δεν προέβη σε μείωση σπατάλης και συγχώνευση μη λειτουργικών και αναποτελεσματικών φορέων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα;

Και η απορία είναι εύλογη, καθώς η ΝΔ κατά τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ήταν μία ΝΔ δυνατή, τουλάχιστον δυνατότερη από τη ΝΔ που θα βγει από τις επόμενες εκλογές είτε έχει το μπόνους είτε περάσει στη μοίρα των μεθεπόμενων εκλογών της απλής αναλογικής, όπου τότε δεν θα μιλούμε για 1-3 κόμματα που θα πρέπει να συνεννοηθούν για τη συγκυβέρνηση αλλά για πολλά περισσότερα.

Ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ, επιμένουμε… πως για να κερδίσει αξιοπιστία πρέπει να δικαιολογήσει γιατί δεν έκανε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, όταν ήταν υπουργός μεταρρυθμίσεων και τι άλλαξε 1,5 χρόνο μετά… και στη ΔΕΘ πλουσιοπάροχα υπόσχεται;

Και είναι σημαντικό να απαντηθεί αυτό, γιατί Σύμφωνα με τη Συμφωνία Αλήθειας της νέας ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι φοροελαφρύνσεις θα έρθουν από την περικοπή κρατικών δαπανών. Αυτές που δεν έκανε το 2013…

Ο βρυκόλακας
Ο Σύριζα απάντησε στον Μητσοτάκη για την ομιλία του στην ΔΕΘ.
«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που με τη σημερινή του εμφάνιση θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει. Θύμισε ότι οι απόψεις του είναι πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού και συνεχίζει:

«Τότε που είχε δεσμευτεί για 15000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές». Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου Siemens δε βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση. Αντιθέτως εξήγγειλε περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία».

«Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον», προσθέτει.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.