Τρόμος και πάλι στην Γαλλία - φορτηγό έπεσε επάνω στο πλήθος, 77 μέχρι στιγμής οι νεκροί.... (Ζωντανή εικόνα)

Χτύπημα την ημέρα της Εθνικής Εορτής της Γαλλίας - Τουλάχιστον 77 οι νεκροί, 150 τραυματίες, εκ των οποίων οι 50 σε σοβαρή κατάσταση - Φωτογραφίες σοκ από την επίθεση - Ο δήμαρχος της Νίκαιας απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.
Ζωντανή σύνδεση....


Τον τρόμο της 13ης Νοεμβρίου του 2015, στο Παρίσι, ξαναζεί από το βράδυ της Πέμπτης η Γαλλία, καθώς ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων στη Νίκαια, σκορπώντας τον πανικό και το θάνατο.


Υπάρχουν τουλάχιστον 77 νεκροί, σύμφωνα με τη δημαρχία της πόλης και αυτόπτες μάρτυρες, ενώ τουλάχιστον 150 είναι οι τραυματίες -εκ των οποίων οι 50 σοβαρά.

H Γαλλία ζει ένα νέο εφιάλτη. Αυτή την φορά το σκηνικό του τρόμου έχει στηθεί στη Νίκαια της Γαλλίας όπου ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τη ρίψη πυροτεχνημάτων για την εθνική εορτή της Γαλλίας.
Αυτό που ακολούθησε δεν το χωράει ανθρώπου νους. Πολίτες που ανυποψίαστοι ήταν στους δρόμους αυτό το βράδυ της 14ης Ιουλίου ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να ξεφύγουν. Υπήρχε αίμα παντού. Οι εικόνες που καταγράφηκαν από τα κινητά τηλέφωνα και ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι συγκλονιστικές. Το ίδιο και οι εικόνες που φτάνουν από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.




Ο Φρανσουά Ολάντ που βρισκόταν στην Αβινιόν επιστρέφει εσπευσμένα στο Παρίσι και συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο. Ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!









Οι αρχές κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, και μάλιστα το τηλεοπτικό δίκτυο BFM μιλά για τουλάχιστον 77 νεκρούς και 150 τραυματίες! Η επίθεση έγινε στη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, μια περιοχή πολύ δημοφιλή στους τουρίστες. Η αστυνομία έχει στήσει περίμετρο ασφαλείας στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια