Αν γυρίσουμε ανάποδα τους μισούς από το κίνημα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ θα τρέξει από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας.

Αυτό είπε ο ογκόλιθος της πολιτικής Ανδρέας Νεφελούδης!!!

Ε, όχι και ογκόλιθος ρε φίλε θα πουν κάποιοι. Εντάξει, υπερέβαλα κάπως, μάλλον για αγκωνάρι μου κάνει.

Ρε τιτανοτεράστιε Νεφελούδη, ομοίως και αν γυρίσουμε τους μισούς υπουργούς της κυβέρνησης θα τρέξει ολόκληρο το χρέος της χώρας μας από τις τσέπες τους, για να μην σου πω ότι θα έχουμε και καβάντζα....

Ποιος είναι όμως ο κύριος αυτός που δεν μιλάει πολύ, αλλά όταν το κάνει θυμίζει την παρέα Καρανίκα και σία..

Για να κατλάβετε τι εστί Νεφελούδης δείτε τι έγραψε σχετικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας

Λοιπόν : « Ούτε 10 μέρες δεν πέρασαν από την ιστορική νίκη της Αριστεράς στην Ελλάδα και νομίζεις πως όλα έχουν αλλάξει. Το σήμερα δεν είναι όπως χθες. Όπου και αν σταθείς, όπου και αν βρεθείς, βλέπεις χαμόγελα, βλέπεις πως η ελπίδα στέκεται με γερά, πια, θεμέλια στα αισιόδοξα μάτια των συνανθρώπων σου.

Νιώθεις περήφανος που ο Κοτζιάς απαίτησε και πέτυχε το αυτονόητο από τους εταίρους, δηλαδή να σέβονται την κυριαρχία της χώρας μας, είχαν συνηθίσει σε εθελόδουλους – υπαλλήλους.

Νιώθεις υπερήφανος όταν οι ξένοι εταίροι – δανειστές έμπλεοι τρόμου ψελλίζουν «τελικά έλεγε την αλήθεια προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ» και τρέχουν τώρα πια να μαζέψουν τα κουρέλια της λιτότητας και αναρωτιέσαι «μα πόσο εξαρτημένοι ήταν οι προηγούμενοι, με τι τους κράταγαν και πότε όλα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια;».

Νιώθεις, τέλος, υπερήφανος, με περισσότερες ανάσες, χωρίς φόβο και σκιάξιμο, χωρίς κάγκελα παντού, χωρίς σιδερόφραχτους «μπάτσους», χωρίς στρατιές φρουρών, οδηγών και άλλων κουστωδιών για τους επισήμους.

Νιώθεις ότι μιλάς για μια άλλη χώρα, τη χώρα που κάποτε ονειρεύτηκες, ανθρώπινη, δημιουργική και κοινωνικά παραγωγική, να αχνοφέγγει».

Υπερήφανος συγγραφέας του παραπάνω άρθρου που δημοσιεύτηκε στην ΑΥΓΗ, στις 3 Φεβρουαρίου του 2015, είναι ο Ανδρέας Νεφελούδης, Γενικός Γραμματέας  του Υπουργείου Εργασίας που στις  εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ως υποψήφιος της Α΄. Αθηνών , είχε τερματίσει 16ος στους 18 με 3.500 σταυρούς.

Αν και απέτυχε οικτρά στις εκλογές, προωθήθηκε, αξιοποιήθηκε και τιμήθηκε, προφανώς λόγω των υπηρεσιών του στο κόμμα και της «υπερηφάνειας» που ένοιωθε βλέποντας « παντού χαμόγελα, αισιοδοξία και ελπίδα, με περισσότερες ανάσες, χωρίς σκιάξιμο».

Δεν θέλω να θυμίσω τι είπε και τι (δεν) έκανε ο κ. Νεφελούδης ΑΦΟΥ αμείφθηκε και αξιοποιήθηκε από το κόμμα του ώστε σήμερα, Ιούνιο του 2016, αντί να έχει εξαφανισθεί –από ντροπή-  να τολμά να βρίζει χυδαία ελεύθερους ανθρώπους που θα πάνε την Τετάρτη σε μια συγκέντρωση/διαδήλωση στο Σύνταγμα για να πούνε στην «Κυβέρνηση του τίποτα»  το αυτονόητο: « Παραιτηθείτε». Η στελεχάρα των 3.500 σταυρών, ανοίγει το στόμα του και αναφερόμενος στο κίνημα «Παραιτηθείτε», κοροιδεύει τη συγκέντρωση , την χαρακτηρίζει  ως σόου και αποκαλεί αυτούς που θα συμμετάσχουν «υβρεολόγους και ανεγκέφαλους».

Και χρησιμοποιώντας την κοινωνική δικτύωση, λέει στους «φίλους» του ότι  « δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούνται με τους  ‪#‎ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, ότι « θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολλαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι «συγγραφείς» , κοινώς υβρεολόγους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» με σύνθημα « φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε». Και αποδεικνύοντας την μικρόνοιά του, τολμά να συνθηματολογήσει :  «Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».

Κύριε πρωθυπουργέ, δεν  έχετε πλέον την πολυτέλεια να διατηρείτε στο στελεχιακό σας δυναμικό τέτοιους  γελοίους υβριστές. Αλλά ως ένας απ΄ αυτούς  που –κατά το Νεφελούδη- θα …φορέσουν το καλσόν, θα πιούν τα …κολλαγόνα και θα πάνε για …υστερίες στο Σύνταγμα, έχω το δικαίωμα να προκαλέσω αυτό το ανθρωπάριο να εμφανιστεί την Τετάρτη στη συγκέντρωση.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.