Διορισμοί-ρουσφέτια για «τηλεμαϊντανούς» «Τρολλάρουν» υπέρ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και... προσλαμβάνονται!!!!

Τελικά με αυτή την κυβέρνηση κανείς δεν χάνεται, αρκεί να στηρίζει τον Σύριζα τρολλάροντας, ασχέτως που ανήκει ιδεολογικά ή ποιο κόμμα υποστήριζε παλαιότερα.
Απόδειξη ο τηλεμαϊντανός Παπακυριακόπουλος ιδιοκτήτης και του blog olympia.gr 

Οι συνήθεις ύποπτοι που κατέκλυσαν τα social media με προκλητικές -έως και υβριστικές- αναρτήσεις προπαγανδίζοντας υπέρ Τσίπρα-Καμμένου αποζημιώθηκαν διοριζόμενοι σε γραφεία υπουργών και βουλευτών

Τους βλέπαμε και τους διαβάζαμε στο Διαδίκτυο όλους τους τελευταίους μήνες να υπερασπίζονται τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. Να στηρίζουν τον κ. Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Πάνο Καμμένο να επικροτούν την «περήφανη» διαπραγμάτευση, να προπαγανδίζουν το «Οχι» στο δημοψήφισμα, αλλά και να επιτίθενται κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης. Σήμερα μαθαίνουμε ότι κάποια από τα περιβόητα «τρολ» των social media που έκαναν αναρτήσεις, διορίστηκαν σε γραφεία υπουργών και βουλευτών. 

Ξεχωριστή είναι όμως η περίπτωση του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου, ο οποίος απο τις 2 Φεβρουαρίου και για ένα χρόνο έχει τοποθετηθεί με απόφαση Καμμένου στη θέση του διευθυντή στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ποιος είναι όμως ο Ανδρέας Ππαπακυριακόπουλος; Κάντε μια αναζήτηση στη google και θα μάθετε πολλά γιαυτό το μπουμπούκι. Αν τα έγραφα εδώ θα χρειαζόμουν το λιγότερο ένα πεντάωρο.

Ο ίδιος δηλώνει «επιχειρησιακός-αναλυτής» στα τηλεοπτικά πάνελ κυρίως μικρότερης εμβέλειας τηλεοπτικών καναλιών όπου φιλοξενείται. Κοινό μυστικό είναι όμως ότι βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα Olympia.gr. 
Τι εστί Olympia.gr; Είναι η βασική πηγή ενημέρωσης του Πάνου Καμμένου, όπως φαίνεται από τον λογαριασμό του πρώην υπουργού στο Twitter. Αξιοσημείωτο είναι ότι από τη στιγμή που προκηρύχθηκαν εκλογές ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναδημοσιεύει άρθρα μόνο από την ιστοσελίδα αυτή.


Αυτό που προφανώς θέλγει τον κ. Καμμένο στο να επιλέγει, σχεδόν αποκλειστικά, κείμενα και αναρτήσεις από την ιστοσελίδα αυτή είναι το ότι κατά κόρον επικεντρώνεται στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη εξαπολύοντας συκοφαντικές και προσωπικές επιθέσεις κατά του προέδρου της ΝΔ ακολουθώντας - κατά μια περίεργη σύμπτωση - τη ρητορική και τον «δρόμο» που ανοίγει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.


Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος. Εχουν μεγάλη διείσδυση στη δεξαμενή των νέων ψηφοφόρων, πολλοί από τους οποίους άφησαν τις παραλίες και τις καφετέριες και κατέβηκαν σε διαδηλώσεις και κοινωνικούς αγώνες. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι η ψήφος τους επηρέασε σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα του περιβόητου δημοψηφίσματος.

Η συγκεκριμένη κατηγορία ψηφοφόρων επιλέγει για την ενημέρωσή της κυρίως το Ιντερνετ, ενώ περνά ατελείωτες ώρες στο Facebook και το Twitter. Πολύ πριν τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου αρκετοί βουλευτές είχαν επενδύσει στο Διαδίκτυο προκειμένου να προβάλλουν τις θέσεις τους και να αποδομήσουν τα επιχειρήματα των αντιπάλων. Το φαινόμενο αυτό κορυφώθηκε τους τελευταίους μήνες με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών. Ανθρωποι που χρησιμοποιούσαν το όνομά τους ή κάποιο ψευδώνυμο για να επιδοκιμάσουν ημετέρους και να αποδοκιμάσουν ή ακόμη και να «τρολάρουν» υμετέρους. Τσιτάτα, γελοιογραφίες, ακόμη και ύβρεις χρησιμοποιήθηκαν σε αυτόν τον διαδικτυακό πόλεμο.

Οπως, όμως, αποδεικνύεται σήμερα, αναρτήσεις ορισμένων «τρολ» με σημαντική παρουσία στα social media δεν ήταν τελικά και τόσο αυθόρμητες. Μέσα από τις αναρτήσεις τους φαίνεται ότι κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση εργασίας, είτε ίσως προσελήφθησαν έχοντας αυτό ακριβώς το αντικείμενο. Ασφαλώς και οι θέσεις που εξέφρασαν ορισμένοι είναι πιθανό να αντιπροσώπευαν αποκλειστικά τους ίδιους. Ωστόσο, μόνο συμπτωματικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου σε γραφεία υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., όχι μόνο ενημέρωναν τους διαδικτυακούς τους «φίλους» καθημερινά με δεκάδες αναρτήσεις, σαν να μην είχαν άλλη δουλειά να κάνουν, για τις δηλώσεις και τις ενέργειες των πολιτικών τους προϊσταμένων, αλλά επέκριναν τους πολιτικούς αντιπάλους τους και διαπληκτίζονταν μαζί τους σε δημόσια θέα.


 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Τηλ. 210-6598192
Φ.470.1/6/191841
Σ. 42

 ΘΕΜΑ : Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτι- κού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στη Διεύθυνση Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Ο
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

1. Έχοντας υπόψη:
α. Τις διατάξεις του άρθρου 12 του Ν. 2984/02 «Οργανωτικά θέματα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ρυθμίσεις προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 15/τ. Α΄/31.01.2002) όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 19 του Ν.3036/2002 (ΦΕΚ 171/τ. Α΄/23.7.2002)
β. Την υπ’ αριθμ. 2/32533/ΔΕΠ/12.05.15 Κοινή Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (ΦΕΚ 907/τ.Β΄/19.05.15) «Καθορισμός Αποδοχών Προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου της Διεύθυνσης Ενημέρωσης ΥΕΘΑ».
γ. Τις διατάξεις της παραγράφου 2 περίπτωση ια του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28/τ. Α΄/03.03.1994).
δ. Το υπ’ αριθμ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΠ.4/353/11188/Σχετ.14207/06.06.13 έγγραφο του ΥΔιΜΗΔ «Έγκριση πρόσληψης δημοσιογράφων».
ε. Το ΠΔ 73/15 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (ΦΕΚ 116/τ. Α΄/24.09.2015).
στ. Τις υπηρεσιακές ανάγκες της Διεύθυνσης Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ.
ζ. Τον αριθμό βεβαίωσης εγγραφής στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων 7315687119/10.02.2016.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
2. Την πρόσληψη του Παπακυριακόπουλου Ανδρέα του Μηνά με ΑΔΤ: ΑΚ 692648, ως Ειδικού Συνεργάτη με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για ένα (1) έτος από 02.02.2016 που προσφέρει τις υπηρεσίες του, στη Διεύθυνση Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ.

3. Ο ανωτέρω θα απασχοληθεί ως Δημοσιογράφος – Διευθυντής Β΄ της Διεύθυνσης Ενημέρωσης.

4. Οι μηνιαίες αποδοχές του καθορίζονται στην παρ. 1β του (β) σχετικού.

5. Περίληψη της παρούσας να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβές Αντίγραφο
Δόριζα Μάντη
Μ.Υ ΔΕ/Δ-Γ









ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Αριθμός Καταχώρησης 201611000001
Βεβαιώνεται για την ύπαρξη πιστώσεων στον Π/Υ ΚΥ ΥΠΕΘΑ οικ. Έτους 2016 σύμφωνα με τη Φ.831.1/1132/138902/Σ.3283/ 15.12.2015/ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ και στο Βιβλίο Εγκρίσεων και Εντολών Πληρωμής του Υπ. Οικ./Ειδικού Λογιστηρίου ΥΠΕΘΑ με α/α από 1352 έως και 1363
Αθήνα, 9 Φεβ. 2016
                                                                                                                                                             Ο Τμχης Π/Υ ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ

                                                                                                                                                           Σχης (Ο) Ιωάννης Ζαχαριάδης 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια