Η ωρολογιακή βόμβα του μεταναστευτικού έσκασε στα χέρια της χώρας μας με την άφρονα πολιτική που ακολουθήσαμε.

Φταίει το ζαβό το ριζικό μας! 
Φταίει ο Θεός που μας μισεί! 
Φταίει το κεφάλι το κακό μας! 
Φταίει πρώτα απ'όλα το κρασί! 

Έτσι στην σκοτεινή ταβέρνα 
πίνουμε πάντα σκυφτοί, 
σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα 
μας εύρει μας πατεί 

Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα 
προσμένουμε ίσως, κάποιο ΘΑΜΑ.


Αυτά είχε γράψει ο μεγάλος μας ποιητής Κώστας Βάρναλης πριν πολλά χρόνια και ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Τραγική είναι πλέον η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με απελπισμένους μετανάστες να έχουν σχηματίσει ένα ανθρώπινο καραβάνι σε όλη τη χώρα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά ότι περίπου 25.000 - 30.000 μετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα και πλέον έχουν εγκλωβιστεί μετά την απόφαση των αστυνομικών δυνάμεων της Σλοβενίας, της Αυστρίας, της ΠΓΔΜ, της Σερβίας και της Κροατίας να περιορίσουν τη ροή των μεταναστών σε περίπου 580 ανθρώπους την ημέρα. 

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι λόγω του καλού καιρού φτάνουν συνεχώς μετανάστες στα νησιά, αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Εκτιμάται ότι κάθε μέρα φτάνουν στα νησιά περίπου 3.000 με 4.000 άνθρωποι.

30.000 άνθρωποι που σε λίγο καιρό θα γίνουν 50.000 και μέχρι τέλος καλοκαιριού υπολογίζονται σε 700.000 η 1.000.000, μην ξεχνάμε ότι στα παράλια της τουρκίας περιμένουν να περάσουν στα νησιά μας περίπου 2.500.000 μετανάστες και το νούμερο αυτό θα αυξηθεί δραματικά.

Μια ωρολογιακή βόμβα που έσκασε στα χέρια της Ελλάδας μετά την άφρονα πολιτική του Τσίπρα και της παρέας του.

Ας σταματήσει επιτέλους αυτό το παραμύθι περί προσφύγων. 

Όσον αφορά την ιδιότητα..πρόσφυγας, 
" Ένα πρόσωπο είναι πρόσφυγας σύμφωνα με τη Σύμβαση του 1951 από τη στιγμή που συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις του σχετικού ορισμού.Ο καθορισμός του καθεστώτος του πρόσφυγα είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται σε δύο στάδια. Καταρχήν, είναι απαραίτητη η διαπίστωση των στοιχείων της κάθε περίπτωσης. Στη συνέχεια, οι ορισμοί της Σύμβασης του 1951 και του Πρωτοκόλλου του 1967 πρέπει να εφαρμοσθούν στα γεγονότα που κατά τα παραπάνω διαπιστώθηκαν".

Ουσιαστικά μόνο για την τουρκία θεωρούνται πρόσφυγες οι Σύριοι αφού είναι η πρώτη χώρα που φτάνουν μετά την δική τους.
Από την στιγμή που φεύγουν από την τουρκία η οποία δεν έχει πόλεμο και ζητούν να πάνε και σε συγκεκριμένη χώρα, (Γερμανία, Σουηδία, Αυστρία) τότε είναι οικονομικοί μετανάστες και έτσι πρέπει να αποκαλούνται και να αντιμετωπίζονται.

Όσον αφορά όλους τους άλλους, Αφγανούς Μαροκινούς, Αλγερινούς, Σουδανούς, Σομαλούς, Πακιστανούς, είναι όλοι παράνομοι λαθρομετανάστες και πρέπει άμεσα να απελαύνονται.

Όταν παίρνεις αεροπλάνο από Καμπούλ, Μαρόκο, Αλγερία, Πακιστάν για να πας στην τουρκία και μετά να μπεις σε φουσκωτό και να περάσεις το Αιγαίο σαν πρόσφυγας, πετώντας τα πραγματικά χαρτιά σου στη θάλασσα, δεν είσαι τίποτα άλλο από λαθρομετανάστης.

Τι κάνει λοιπόν η τάχα αριστερή κυβέρνηση πνιγμένη από τις ανόητες ιδεολογίες της; ΤΙΠΟΤΑ! 

 Ψελλίζει μόνο. Τι θέλετε να κάνω να πυροβολώ τις βάρκες που έρχονται;

Λοιπόν κύριοι, αν το φουσκωτό αυτό είχε ένοπλους στρατιώτες θα το άφηνες να φθάσει στη ξηρά; 
Είναι βλακώδης η ερώτηση τι "κάνεις όταν βλέπεις το φουσκωτό να πλησιάζει" ... Εάν δεν υπάρχει σκάφος λιμενικού να το γυρίσει πίσω ή αν πηδήξουν στη θάλασσα με το που φθάσουν στην ξηρά τους ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ και ελέγχεις τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα! Εάν δεν έχουν ή έχουν και είναι πλαστά τους θέτεις υπό κράτηση και τους στέλνεις πίσω στην αφετηρία - τουρκία! 
Εάν προέρχονται από αφρικανικές χώρες ή ασιατικές που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, τους θέτεις υπό κράτηση και τους στέλνεις πίσω στην αφετηρία -τουρκία !

Εάν προέρχονται από Ιράκ-Συρία και δεν ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα γιατί θέλουν να πάνε σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, τους μεταφέρεις σε χώρο φιλοξενίας φυλασσόμενο και προωθείς το αίτημα τους στη χώρα που θέλουν να πάνε. 
Εάν η χώρα τους δεχθεί, τους δίνεις προσωρινά ταξιδιωτικά έγγραφα και τους στέλνεις αεροπορικά στον τελικό τους προορισμό όπου τους περιμένουν για τα περαιτέρω. Εάν το αίτημα απορριφθεί, τους στέλνεις πίσω στην αφετηρία-τουρκία. Και το ίδιο κάνεις εάν ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα. Η σύμβαση με την τουρκία έχει υπογραφεί και είναι υποχρεωμένοι να τους δεχθούν πίσω. 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ: 
ΔΕΝ μοιράζεις 6μηνες άδειες παραμονής σε όλους αδιακρίτως, ΔΕΝ τους αφήνεις να πάνε όπου θέλουν και να γίνουν το πρόβλημα κάποιου άλλου. 

ΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ: 
ΑΠΕΛΑΥΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ και χαρακτηρίζεις ανεπιθύμητο όποιον δεν πειθαρχεί στις οδηγίες που του δίνονται ή όποιον δημιουργεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή μπλέκεται σε φασαρίες (και φροντίζεις να το γνωρίζουν αυτό από τη πρώτη στιγμή που πατούν το πόδι τους εδώ), υιοθετείς το μέτρο της ΔΑΝΙΑΣ και ζητάς συμμετοχή στη δαπάνη διαβίωσης ή εθελοντική εργασία για όσο χρόνο φιλοξενούνται (συντήρηση χώρων, καθαριότητα, μαγειρεία, απασχόληση παιδιών), φροντίζεις να κοινοποιήσεις όλα τα παραπάνω σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοπικές εφημερίδες, έντυπα που διανέμονται σε όλους όσους φθάνουν εδώ, ώστε να γνωρίζουν ότι το πανηγύρι τελείωσε  -και το είχα ξαναπεί πέρυσι όταν άρχισε αυτό το χάλι- ερημονήσια έχουμε άφθονα (κάποια έχουν και έτοιμες εγκαταστάσεις "φιλοξενίας"), τα χρησιμοποιείς (εναλλακτικά χρησιμοποιείς άδεια στρατόπεδα που βρίσκονται μακρυά από κατοικημένες περιοχές) ! 

ΔΕΝ τους φτιάχνεις "καμπ" μέσα/δίπλα σε πόλεις για να δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες και να έχεις θέμα φύλαξης/αστυνόμευσης

 
Τα κριτήρια του Έλληνα όταν ψηφίζει ήταν και είναι το λεφτά υπάρχουν, θα σου καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ και το μνημόνιο και δε πειράζει αν η πολιτική μου για ανοιχτά σύνορα κάνει την Ελλάδα Ισλαμικό ΓΚΕΤΟ.

 Τι φταίω εγώ να φοβάμαι να αφήσω τη γυναίκα και το παιδί μου να κυκλοφορήσουν στο δρόμο μήπως τα πετύχει κανένας Ιρακινοπακιστανοαφγανός με ορέξεις?

Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση οι κάθε λογής εισερχόμενοι στην χώρα μας να πιστέψουν πως έχουν ασυλία για οτιδήποτε κάνουν. Πρέπει οιοσδήποτε να ελεγχθούν διότι αργά ή γρήγορα θα στραφούν πάνω στην απελπισία τους εναντίον μας και θα ξεσπάσουν ταραχές. Αν μάλιστα αποκτήσουν πρόσβαση σε εκρηκτικές ύλες δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να ανατιναχθεί κάποιος από αυτούς στο μετρό ως πράξη απελπισίας. 

Επιπλέον πρέπει άμεσα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση από τη κυβέρνηση ούτως ώστε ο Στρατός να συμβάλει στο έργο της Αστυνομίας σε ότι αφορά τον έλεγχό τους, όπως έγινε το 2004 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων. 

Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να είναι φυλασσόμενοι σε πολλά μικρά διάσπαρτα μέρη στη χώρα είτε τους αρέσει είτε όχι, διαφορετικά θα δημιουργηθούν οικισμοί τύπου Γάζας όπου σε μικρό χρονικό διάστημα δεν θα τολμούμε να εισέλθουμε. Αν περιοριστεί η ελευθερία τους η πλειονότητα αυτών θα ζητήσει να επιστρέψει στη χώρα τους. 

Οι κυβερνώντες πρέπει να περάσουν μήνυμα ότι τα σύνορά μας δεν είναι ανοικτά σε οποιοδήποτε και είμαστε κράτος συντεταγμένο. Το σχέδιο διαχείρισης πρέπει μόνοι μας να εκπονήσουμε αφού διαφαίνεται ότι δεν σκοπεύουν να μας βοηθήσουν άλλοι στο πρόβλημα αυτό, ανοίγοντας τα σύνορά τους. Μόνο ανθρωπιστική βοήθεια θα μας στείλουν.

Η τουρκία μας πνίγει με ισλαμοκύματα λαθρομεταναστών (εμείς τους λέμε πρόσφυγες...), το Αιγαίο γκριζάρεται, το Καστελόριζο το 'χουμε δεν το 'χουμε (βλ. ΑΟΖ), η Ευρώπη μας απομονώνει, τα Βαλκάνια μας απομονώνουν, η δόση δεν έρχεται, το grexit και η καταστροφή είναι προ των πυλών, οι Τράπεζες παραμένουν σε κατάσταση κάπιταλ κοντρόλ (στην ουσία είναι κλειστές), η οικονομία βουλιάζει και η Ελλάδα χάνεται μέσα σε κύματα "μεταναστών". 

Και όλα αυτά χάρη στο σχέδιο που επέβαλε τον Σύριζα για συγκεκριμένους λόγους που τώρα όλοι τους βλέπουμε... Κουράγιο Έλληνες και επιτέλους σηκωθείτε και κάντε κάτι, μην σκέφτεστε μόνο τις Απόκριες και τα παϊδάκια της Τσικνοπέμπτης! 
Βλέπετε, ένα από τα "επιτεύγματα" του πολιτικού μας συστήματος είναι να έχει καταστήσει τους Έλληνες ευδαιμονιστές και ζαμανφουτίστες για τα πάντα.

Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια