Αυτά τα βίντεο δεν θα τα δεις ποτέ, όχι γιατί δεν θέλεις, αλλά γιατί δεν μπορείς....

Εικόνες που δεν θα δούμε ποτέ. Μοναδικοί μάρτυρες όσοι βρίσκονταν στο σημείο ή στην περίπτωση της Christine Chubbuck και όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν σε ζωντανή σύνδεση. Όλα τα βίντεο έχουν καταστραφεί....


5. Η αυτοκτονία της Christine Chubbuck

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Christine Chubbuck (24/8/1944 - 15/7/1974) είχε εργαστεί για τους σταθμούς WTOG και WXLT-TV στη διάρκεια της καριέρας της. Έμεινε στην ιστορία για την αυτοκτονία της κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης. Εκατομμύρια άνθρωποι είδαν ζωντανά την αυτοκτονία της, με όλα τα βίντεο να έχουν καταστραφεί με αίτημα της οικογένειάς της. Η υπόθεση έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς δύο ταινίες για τη ζωή της ("Christine" και "Kate Plays Christine") έκαναν πρεμιέρα στο Sundance.

4. Οι μανιακοί του Dnepropetrovsk

Είναι οι serial killers που ευθύνονται για μια σειρά από δολοφονίες στο Dnepropetrovsk. Μέσα σε 22 ημέρες σκότωσαν στο ξύλο 21 ανθρώπους. Η υπόθεση διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο, καθώς οι δολοφόνοι βιντεοσκόπησαν ορισμένες από τις δολοφονίες. Ένα μάλιστα από τα βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο. Τα βίντεο πλέον και οι φωτογραφίες έχουν καταστραφεί.

3. Η σφαγή στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook Elementary

Ο 20χρονος τότε Adam Lanza πυροβόλησε και σκότωσε 20 παιδιά και 6 μέλη του προσωπικού. Πριν φτάσει στο δημοτικό σχολείο στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 είχε σκοτώσει και τη μητέρα του στο σπίτι τους στο Newtown. Όταν έφτασαν στο σχολείο οι πρώτοι δημοσιογράφοι, ο Adam Lanza αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Αν και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη σφαγή, τα βίντεο καταστράφηκαν.

2. Ο θάνατος του Steve Irwin

Ο γνωστός ως "κροκοδειλάκιας" Steve Irwin (22/2/1962 – 4/9/2006) πέθανε ενώ έκανε κατάδυση στο Batt Reef, κοντά στο Port Douglas, στο Queensland. Πλησίασε ένα τεράστιο σαλάχι από πίσω για να το κινηματογραφήσει. Σύμφωνα με τον μοναδικό μάρτυρα, το ψάρι αντέδρασε σαν να δεχόταν επίθεση από καρχαρία. Του επιτέθηκε χτυπώντας τον εκατοντάδες φορές στο σώμα με την ουρά του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το βίντεο εξετάστηκε από την αστυνομία του Queensland και όλα τα αντίγραφα καταστράφηκαν με αίτημα της οικογένειάς του.

1. Η εκδίκηση του Tilikum

Η φάλαινα δολοφόνος Tilikum πιάστηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό το 1983 ενώ ήταν 2 χρονών. Θεωρείται πως εμπλέκεται σε 3 θανάτους. Ο πιο διάσημος ήταν αυτός της Dawn Brancheus. Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν να τη σύρουν από το χέρι, ενώ το Sea World ισχυρίζεται ότι μπερδεύτηκε από την αλογοουρά της και πίστεψε ότι ήταν παιχνίδι. Όλα τα βίντεο έχουν καταστραφεί.




newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια