Σκληρή ανακοίνωση της ΑΕΚ που μιλάει για σημαδεμένη τράπουλα της ΕΠΟ και nova....

Το πανηγύρι της ανομίας φτάνει στο τέλος του…

Η διαιτησία της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης, που -μέσω σκληρής της ανακοίνωσης- κάνει λόγο για “σημαδεμένη τράπουλα” και επιτίθεται στη Nova. “Ραντεβού σε 10 μήνες”, τονίζουν με... νόημα οι “κιτρινόμαυροι”, αναφερόμενοι στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ.


Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τη διαιτησία του Στυλιαρά στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι “κιτρινόμαυροι” αναφέρουν πως “…Το πανηγύρι της ανομίας τους φτάνει στο τέλος του” και κάνουν λόγο για “ραντεβού σε δέκα μήνες”, υπονοώντας προφανώς τις εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016.

Παράλληλα, εκφράζουν παράπονα τους για τη στάση της Nova και τα όσα αναφέρθηκαν στη μετάδοση του αγώνα της Νέας Σμύρνης, αλλά και σε εκπομπή που ακολούθησε.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Γνωρίζουμε καλά ότι με ανακοινώσεις δεν διαλύονται οι εγκληματικές οργανώσεις. Αλλωστε στην ΑΕΚ δεν αρμόζει ο ρόλος της διαμαρτυρίας, αλλά της πρωτοβουλίας. Ραντεβού, λοιπόν, σε δέκα μήνες προκειμένου το ποδόσφαιρό μας να σταματήσει να αηδιάζει όσους το αγαπούν και συνειδητά απέχουν ολοένα και περισσότερο από ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Γνωρίζουμε πολύ καλά και το ποιόν και το ρόλο και τα κριτήρια των ανθρώπων, που αναδεικνύουν και επιλέγουν διαιτητές νομίζοντας ότι θα κάνουν εσαεί το δικό τους παιχνίδι. Η ανοχή, όμως, έχει προ πολλού εξαντληθεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φύγει από τα χέρια τους και από τη σπείρα που το διαφεντεύει και θα επιστρέψει στον Ελληνα φίλαθλο.

Συγχαίρουμε τον δημοσιογράφο της Nova, κ. Αντώνη Καρπετόπουλο, που, όπως και στη Λεωφόρο γνώριζε πριν από τον διαιτητή ότι το ντέρμπι δεν θα διεξαχθεί, έτσι και χθες το βράδυ είχε την πληροφόρηση πριν από τον Πανιώνιο ότι θα βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία. Το θράσος τους, πλέον, να παρουσιάζουν τα θύματα ως θύτες προσβάλλει τη νοημοσύνη και των δικών τους οπαδών. Τα «έγκυρα» sms της άθλιας προπαγάνδας τους προκαλούν την ίδια σιχαμάρα και αποστροφή όσο και οι εμπνευστές τους. Όπως και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Nova, που επιβάλλονται στους δημοσιογράφους με την αυστηρή οριοθέτηση για το πού και πότε επιτρέπεται να παίρνουν θέση".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια