Τσίπρας: «Η αράβικη παροιμία», «ο πρωθυπουργός Κέρι», και «οι 15.000 κάτοικοι της Λέσβου»....

Tragic

Για άλλη μια φορά ο Τσίπρας προσέφερε θέαμα στην κομματική τηλεόραση του Σύριζα με τις απαντήσεις που έδινε στις "στημένες" ερωτήσεις των "αδέσμευτων" δημοσιογράφων.

Μάθαμε ότι η Λέσβος έχει 15000 κατοίκους, μάλλον οι υπόλοιποι 70.000 θα μένουν στην Μυτιλήνη.
Ακούσαμε για αράβικη παροιμία, ενώ ο Τζον Κέρι μάλλον πήρε προαγωγή αφού μας είπε ότι είναι Πρωθυπουργός.

Για άλλη μια βραδιά, το Twitter έδωσε το δικό του στίγμα στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα, με τους χρήστες του να αναλαμβάνουν «δράση» σχολιάζοντας άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με αιχμηρές παρατηρήσεις τις απαντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην συνέντευξη που έδωσε χθες βράδυ στην ΕΡΤ.

Όπως ήταν φυσικό το hastag #tsipras_ert ήταν το πιο δημοφιλές στο ελληνικό Twitter με δεκάδες αναρτήσεις να παίρνουν την σκυτάλη από εκεί που την άφηναν (ηθελημένα ή αθέλητα) οι δημοσιογράφοι και οι ελλιπείς απαντήσεις του Πρωθυπουργού. 

Τα βέλη των χρηστών συγκέντρωσαν τα γλωσσικά σφάλματα του πρωθυπουργού για την «αράβικη παροιμία», «τον πρωθυπουργό Κέρι» και τους «15.000 κατοίκους της Λέσβου». Ορισμένοι, μάλιστα, πρότειναν στον πρωθυπουργό να κάνει δημοψήφισμα για τη μείωση των συντάξεων προκειμένου «να βγει ΟΧΙ, να τις μειώσεις να τελειώνουμε». Δριμεία ήταν, επίσης, και η κριτική για την ΕΡΤ και κυρίως τον οικοδεσπότη δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο και τις ερωτήσεις που έθεσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Δείτε μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets που καταφέραμε να αλιεύσουμε κατά την διάρκεια της συνέντευξης αλλά και τις ώρες που ακολούθησαν.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια