Ο χρησυαγίτης που χτύπησε τον Κουμουτσάκο λίγα λεπτά πριν ήταν με τον Κασιδιάρη και τον Ηλιόπουλο. (φώτο)

Ο εικονιζόμενος με το μαύρο τζόκεϊ, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ, βρισκόταν στο μπλοκ της ΧΑ, δίπλα στους βουλευτές Κασιδιάρη και Ηλιόπουλο - Ο κ. Κουμουτσάκος κατήγγειλε ότι ο άνδρας έχει σχέση με τον βουλευτή της ΧΑ, Γρέγο


Στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής, δίπλα στους βουλευτές Κασιδιάρη και Ηλιόπουλο, βρισκόταν ο ψηλός άνδρας με το μαύρο τζόκεϊ και το μαύρο τζάκετ Adidas με τις χαρακτηριστικές λευκές ρίγες, ο οποίος καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, να επιτίθεται και να γρονθοκοπεί τον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Το περιστατικό της άγριας επίθεσης σημειώθηκε μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και αμαύρωσε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, που μίλησε για εθνοκάθαρση και αμφισβήτησε τη γενοκτονία.

Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό βίντεο του Mega, στο οποίο φαίνεται ο άνδρας που γρονθοκόπησε τον Γιώργο Κουμουτσάκο, να βγαίνει από το μπλοκ της ΧΑ

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ, με σκισμένο σακάκι και γεμάτος αίματα και μώλωπες στο πρόσωπο, κατήγγειλε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ότι, ένα λεπτό πριν από την επίθεση εις βάρος του, μαζί με τα άτομα που του επιτέθηκαν, βρισκόταν ο βουλευτής της ΧΑ, Αντώνης Γρέγος.

 Μιλώντας σε δημοσιογράφους εντός του Κοινοβουλίου, ο κ. Κουμουτσάκος, με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης στο πρόσωπό του, τόνισε ότι τον πλησίασε ομάδα νεαρών, οι οποίοι τον εγκλώβισαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια