Αυτό είναι το δίποδο ζώο που βίαζε την κόρη του.

Τον κατήγγειλε η 16χρονη κόρη του στην Αστυνομία και συνελήφθη.
Το κορίτσι είπε ότι ο πατέρας της την βιάζει τα τελευταία δύο χρόνια.
Οι γονείς της έχουν χωρίσει και η 16χρονη ζούσε με τον πατέρα της στα Χανιά ενώ η μητέρα έφυγε στο εξωτερικό.
Δείτε τις φωτογραφίες του 37χρονου που έδωσε στη δημοσιότητα απόψε η Αστυνομία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 37χρονου από τη Βουλγαρία, ο οποίος συνελήφθη στις 23 Οκτωβρίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, στα Χανιά, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών και αιμομιξία.

Πρόκειται για τον ANGELOV Kiril του Penev και της Donka, που γεννήθηκε το 1978 στη Βουλγαρία.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο 37χρονος Βούλγαρος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της κόρης του ηλικίας 16 ετών ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο. Η 16χρονη εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων καταγγέλλοντας βιασμό και υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι βίωνε αυτή την κατάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως υποστήριξε η 16χρονη, οι γονείς της είναι διαζευγμένοι και τα τελευταία χρόνια ζούσε με τον πατέρα της στην περιοχή του Γερανίου Χανίων, καθώς η μητέρα της έφυγε στο εξωτερικό.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια