Πίσω όλοι στα θρανία, ο Τσίπρας έφτιαξε καινούργια γραμματική, «εκτίθουν» και τα «συμπαθή νεκρά παιδιά»

«Είναι σε όλους μας συμπαθή τα νεκρά παιδιά και μας προκαλούν θλίψη αλλά τα άλλα προσφυγόπουλα που ζουν δεν είναι συμπαθή» δήλωσε στη Βουλή!


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν σήμερα η Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας με το γνωστό άνετο ύφος του, ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να απαντάει στον Γιώργο Κουμουτσάκο για το προσφυγικό. Ηταν μόλις λίγα λεπτά που είχε αρχίσει την ομιλία του, όταν οι βουλευτές που ήταν από κάτω άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν για κάτι που είπε: «Ακούσαμε καλά;». Οχι, ο πρωθυπουργός δεν έκανε κάποια βαρύγδουπη ανακοίνωση, αλλά ένα πολύ χοντρό λάθος. Οπως είπε «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα» και άφησε όσους γνωρίζουν ελληνικά, άλαλους! (δείτε παρακάτω το βίντεο από το 13:40)

Αλλη αναφορά που προκάλεσε αίσθηση είναι όταν στην πρωτολογία του είπε ο πρωθυπουργός: «Είναι σε όλους μας συμπαθή τα νεκρά παιδιά και μας προκαλούν θλίψη αλλά τα άλλα προσφυγόπουλα που ζουν δεν είναι συμπαθή»! (στο βίντεο από το 4:10)

Εντύπωση προκάλεσε επίσης και το tweet την ίδια ώρα που ζητούσε να απομονωθούν οι αντιρατσιστικές φωνές!





Μετά από αυτό το ρεσιτάλ μπουρδολογίας παρακαλείται ο συριζα να βάλει και υπότιτλους για να εύκολη η παρακολούθηση του βίντεο.
Η πλήρης διάψευση, της δήθεν αριστερής "ιντελλεκτουέλ" εικόνας, που καλλιεργείται τόσα χρόνια. Οι πιο πολλοί τους τελικά, ήταν και είναι, απλοί "παπαγάλοι" των διάφορων ετοιματζίδικων μανιφέστων, που τους σέρβιραν στις διάφορες "μαζώξεις" και τοπικές οργανώσεις. Μασημένη τροφή, για ερυθρά μηρυκαστικά. Το "γελαστό παιδί", τελικά είναι σκέτη βιτρίνα. Ο, δίχως ανησυχίες, μεγαλοαστός μπούλης, που έγινε "αριστερός", από τη ...γκόμενα του! 

Η απόλυτη κενότητα της ..."σοφιστικέ" νέο-"αριστεράς"!

Μόνο εδώ στην Ελλάδα την χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα θα μπορούσαμε να έχουμε πρωθυπουργό το παιδί της διπλανής πόρτας με μηδέν προσόντα και ο οποίος ζει στο όνειρο του μεγαλείου να σώσει το ευρωπαϊκό ιδεώδες και γιατί όχι και τον κόσμο ολόκληρο, εκτός βεβαίως από τους Έλληνες!!!!

Για να έχουμε πρωθυπουργό αυτόν φαντασθείτε πόσο κάτω έχουμε φτάσει, στην απόλυτη παρακμή.
Στη Ρώμη, είχαν φτάσει στο σημείο, ώστε είχαν αναγορεύσει αυτοκράτορα ένα άλογο! Όπως το ακούτε! ! Εκεί είχε φτάσει η κατάντια τους στην περίοδο της παρακμής τους!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια