Συνεχίζει να προκαλεί ο Αμετανόητος Φίλης βαφτίζοντας πενταροδεκάρες την αύξηση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

Έχει δίκιο ο Φίλης, τι είναι 800-1700 ευρώ τον χρόνο για τους εκατομμυριούχους του Σύριζα; Τόσα δίνουν για τα εσπρεσάκια και για τα ουισκάκια τους κάθε μήνα, εδώ ξεχνάνε να δηλώσουν τα εκατομμύρια όπως εσείς ξεχνάτε 2-3 ευρώ στο αυτοκίνητο....


"Όποιος πάει το παιδί του στο ιδιωτικό σχολείο θα αναλάβει το κόστος αυτής της επιλογής". Αυτά τα χρήματα είναι πενταροδεκάρες. 
Πόσο ανόητος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει ένα τόσο σημαντικό ρόλο. Πως γίνεται να μην αντιλαμβάνεται ότι: 
1) Οι γονείς ήδη πληρώνουν δίδακτρα 
2) Πληρώνουν φόρους για τα Δημόσια Σχολεία 
3) Τα ιδιωτικά σχολεία πληρώνουν φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές (προσφέροντας και σαφώς υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης από τα Δημόσια) 

Από τα 1 και 2 προκύπτει πως οι γονείς θα έπρεπε να επιδοτούνται (όπως γίνεται σε όλο το Δυτικό Κόσμο) για την επιλογή τους να ελαφρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι να τιμωρούνται. Από το 3 έπρεπε να καταλάβει ότι βλάπτει το κοινωνικό σύνολο, ο κάθε τυχάρπαστος που διαλύει έναν ολόκληρο κλάδο χωρίς να έχει καμία συναίσθηση των πράξεων και των λόγων του.

Θίξατε μετά την πρώτη κατοικία το δικαίωμα του Έλληνα να κάνει ότι μπορεί για να δώσει την καλύτερη μόρφωση στα παιδιά του. Και επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως ο άνθρωπος που δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ποντίων δεν μπορεί να διαφεντεύει την γνώση που λαμβάνουν τα παιδιά μας. Ο αμέσως χειρότερος για την θέση μόνο ο Ερντογάν θα μπορούσε να είναι.

Όσους νόμους και να φτιάξετε νομιμότητα στην ατιμία σας δεν θα μπορέσουν να δώσουν.

Αυτός ο κύριος που είναι υπουργός παιδείας αρνείται τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, θεωρώντας πως δεν πρόκειται για Γενοκτονία αλλά για εθνοκάθαρση, σε άρθρο του στην εφημερίδα Αυγή. Ακόμα ανακοίνωσε την κατάργηση των θρησκευτικών από τα σχολεία όταν πριν λίγες ημέρες το είχε αρνηθεί.
Μήπως να μας πει ποιες μέρες λέει την αλήθεια και ποιες όχι;

Ωστόσο μήπως ο κύριος Φίλης να μας έδειχνε και το πτυχίο του Πανεπιστημίου που λέει ότι έχει, γιατί κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι δεν έχει.

Και τέλος όταν μπαίνεις σε σύσκεψη όπου υπάρχουν κάμερες μην μασάς το φαγητό και μην καθαρίζεις τα δόντια σου με την γλώσσα σου γιατί το θέαμα φέρνει αναγούλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια