Απίστευτος ανεμοστρόβιλος στο Παλαιό Ψυχικό (βίντεο)

Απίστευτη εικόνα από τον ανεμοστρόβιλο που σχηματίστηκε το πρωί στα βόρεια προάστια.
Δείτε στο 03:45 και τη στιγμή που "χτυπάει" κεραυνός.
Νεότερες πληροφορίες: Γιαγιά που είχε πάρει να πάρει τον εγγονό της από το σχολείο παρασύρθηκε από τα νερά στην Πετρούπολη - Απεγκλωβίστηκε και είναι καλά.
Εντυπωσιακή εικόνα από την ώρα της νεροποντής στο Μαρούσι.


Μια εικόνα άκρως εντυπωσιακή: ένας ανεμοστρόβιλος στα βόρεια προάστια της Αθήνας! Η κακοκαιρία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/10/2015) έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και ένα φαινόμενο που τουλάχιστον στην Αθήνα δύσκολα βλέπουμε. Ένας ανεμοστρόβιλος και μάλιστα στα βόρεια προάστια.

Δημιουργήθηκε στην περιοχή όπου βρίσκονται τα Τουρκοβούνια και το Παλαιό Ψυχικό και καταγράφηκε από έναν αναγνώστη που ανέβασε το ντοκουμέντο στο YouTube. Η εικόνα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή στο 03:45, όταν το σημείο χτυπάει και ένας κεραυνός!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ VIDEO


Τα καιρικά φαινόμενα έπιασαν για ακόμη μια φορά απροετοίμαστη την Αττική. Ειδικά στα δυτικά από την Ελευσίνα ως τα Λιόσια και το Μενίδι η καταιγίδα δημιούργησε δεκάδες προβλήματα.
Σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο δημιουργήθηκαν προβλήματα στους δρόμους ενώ σε ορισμένα σημεία, όπως στο Μαρούσι υπήρξε ακόμη και ανεμοστρόβιλος τον οποίο μάλιστα τον “έπιασε” ο φωτογραφικός φακός.
Πηγή φωτογραφιας - Facebook

newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια