Μετά τον Παρασκευόπουλο που αφήνει ελεύθερους εγκληματίες έρχεται και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ και διαλύει την αστυνομία.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ανακοίνωσε την διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και οι αστυνομικοί της υπηρεσίας, είτε θα συγχωνευτούν στις ομάδες πρόληψης εγκληματικότητας, είτε στη ΔΙΑΣ, είτε σε αστυνομικά τμήματα που έχουν ανάγκη, είτε στα ΜΑΤ.

Ο υπουργός προανήγγειλε επίσης τη μείωση της διεύθυνσης ασφάλειας υψηλών προσώπων. Τόνισε ότι θα υπάρξουν νέες συνενώσεις και κλεισίματα αστυνομικών τμημάτων. 

Ο Νίκος Τόσκας προανήγγειλε αναδιάρθρωση στις τάξεις της ΕΥΠ, ενώ ερωτηθείς για τον κίνδυνο να έχουν μπει στη χώρα τζιχαντιστές με το κύμα προσφύγων απέφυγε να απαντήσει δηλώνοντας ότι οι ελληνικές αρχές είναι σε συνεργασία με αντίστοιχες ευρωπαϊκές. 

Να θυμίσουμε ότι ο Κύριος Τόσκας ήταν αντιστράτηγος στα τεθωρακισμένα και ήταν διευθυντής του γραφείου του Μπεγλίτη. Ναι αυτόν τον πασόκο υπουργό Άμυνας που μας κουνούσε το δάχτυλο και είχε βάλει σκοπό του να εξαφανίσει όλα τα blog γιατί τάχα τον κατηγορούσαν....

Φυσικά ο κύριος Τόσκας αφού σχεδόν διαλύθηκε το πασοκ, κατάλαβε ότι είναι αριστερός και πήγε στον Σύριζα.

Βέβαια θα θυμάστε ότι ο κύριος Τόσκας ήταν στην προηγούμενη κυβέρνηση υφυπουργός Άμυνας και είναι αυτός που πήρε το μοναδικό ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, για να πάει στο Αίγιο μιάμιση ώρα δρόμος με το αυτοκίνητο, γιατί είχε λέει ραντεβού με κάτι Ρώσους. Ε και γιατί δεν ξεκίναγες ρε καλέ μου λίγο πιο νωρίς με το αυτοκίνητο;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια