Θεός ο Καμμένος: Μπέρδεψε την Ελληνική ιστορία με Αρχαία Ελλάδα, Κούβα και Αμερικανούς!!!!

Ρέστα έδωσε ο Καμμένος στη Σαλαμίνα που πήγε για να αποτίσει φόρο τιμής στους πεσόντες για την ναυμαχία της Σαλαμίνος τον 4ο π.χ. αιώνα. 

Κλαίμε με τις φώτο του Πανούλη, τις καραγκούνες , τις παλέτες από super market , τους οπλίτες , τον πυροσβέστη δίπλα στο κύμα με τον ασύρματο αν χειρ , τα πιλάφια καμαρωτά καμαρωτά , τους παπάδες να κάνουν τρισάγιο για προ Χριστού νεκρούς και φυσικά δοξολογία για προ Χριστού νεκρούς !!! Αλήθεια τι λέει ο Αρχιεπίσκοπος; Μπορεί να γίνει επιμνημόσυνη δέηση - μνημόσυνο για προ Χριστού νεκρούς; Δωδεκαθειστές; ....και φυσικά την υπόκλιση του Πανούλη στα βότσαλα. Φαίνεται σαν να ψάχνει ένα δίευρο που του έπεσε στην αμουδιά....


Κάτι τέτοια περιμένει η ελληνική τουιτερόσφαιρα... Η χθεσινή τελετή Καμμένου για την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας (!) έγινε αμέσως αντιληπτή από τα social media και ακολούθησε το έλα να δεις. Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, ενώ δεν έμεινε φωτογραφία και στιγμιότυπο που να έμειναν ασχολίαστα. Απλώς απολαύστε:

Πριν δείτε τα tweet δείτε τα υλικά για μια πετυχημένη φιέστα....
Παίρνουμε:
α) κοριτσάκια ντυμένα ιέρειες αρχαίου ναού
β)Κοπέλες ντυμένες με βλαχοπούλες
γ)καμιά δεκαριά άσχετες σημαίες
δ)μερικές euroπαλέτες (τις ανθεκτικές) και ένα κόκκινο χαλί από πάνω
ε)καμιά εικοσαριά παπάδες έτσι για μπούγιο
στ) έναν εφετζή υπουργό

Και έχουμε μια ωραία φιέστα. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε μνημόσυνα, κηδείες, γιορτές, εθνικές επετείους, πανηγύρι στους Γαργαλιάνους κλπ.








































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια