Η NASA βρήκε νερό στον Άρη και στη Συγγρού βρήκαν τον εξωγήινο....

Και εκεί που λες τα έχω ζήσει όλα, τσουπ, πετάγεται και ο εξωγήινος.
Μέχρι και ο τηλεπλασιέ κατεβαίνει για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Έχουμε ξεφύγει σε αυτή τη χώρα: Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα

Σοβαρευτείτε ρε και μην μικρύνεται άλλο την παράταξη


«Παρών» στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης με αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνική δικτύωσης, το απόγευμα της Δευτέρας, με τις οποίες θέτει εαυτόν στη κρίση των στελεχών, των ψηφοφόρων και των φίλων του κόμματος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.


«Στη μεγάλη κεντροδεξιά χωράμε όλοι»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα μαζέψει τις απαραίτητες 50 υπογραφές για την υποψηφιότητά του, λέγοντας πως η πρώτη ανταπόκριση από τα μέλη του κόμματος ήταν «εξαιρετικά θερμή».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η υποψηφιότητά του είναι μήνυμα ότι μπορεί κάποιος που δεν είναι από τζάκι και δεν έχει μηχανισμούς να ονειρεύεται ηγετικό ρόλο στην κεντροδεξιά παράταξη.

«Έχω δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι είμαι δεξιός, πιστεύω σε μια ΝΔ όπως είναι η γαλλική Δεξιά υπό τον Νικολά Σαρκοζί» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ωστόσο ότι τα όρια του κόμματος είναι από τα Δεξιά μέχρι το Κέντρο.

«Μέσα στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη χωράμε όλοι, αλλά δεν μπορεί κάποιοι να ντρέπονται να λένε αυτό που είναι» πρόσθεσε, ενώ τάχθηκε υπέρ ενός ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια