Τι διαφορά έχει η Εθνική Μυκόνου και η Εθνική Ελλάδος;

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πάει από το κακό στο χειρότερο, σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, ώστε να γίνεται αντικείμενο χλευασμού, ακόμα και από αθλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Ίαν Βουγιούκας. "Εθνική Μυκόνου" αποκάλεσε την Ελληνική ομάδα ο διεθνής σέντερ.

Δείτε την ανάρτηση του Βουγιούκα στο twitter....

Αυτή είναι η άποψη του Ιαν Βουγιούκα την οποία επικροτούμε και συμπληρώνουμε....

Δυστυχώς αυτοί που απαρτίζουν την εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου προφανώς και δεν καταλαβαίνουν τι εκπροσωπούν, όταν αρκετοί εξ αυτών δεν είναι Έλληνες η δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.
Παιχτάκια της σειράς που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και που σε μια σοβαρή χώρα δεν θα ήταν ποδοσφαιριστές αλλά ταβερνιάρηδες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δείξουν ότι είναι κάποιοι "χτυπώντας" συνέχεια τατουάζ, πιστεύοντας ότι θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης. Δυστυχώς γι' αυτούς μια ζωή θα περνούν απαρατήρητοι. 

Αυτή είναι η γενικότερη κλαρινέ αντίληψη της νεότερης γενιάς διεθνών. Παιχτάκια που με ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό η με συμμετοχή σε μια απ τις 4 κορυφαίες εγχώριες ομάδες, το εξαργυρώνουν σε κλαρινογαμπριλίκια.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.