Η υπέργηρη κυρία συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα νησιά πλούτισαν από τους Πρόσφυγες....

Ενώ οι κάτοικοι των νησιών φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην πόλη τους η Τασία λέει την μια ανοησία πίσω από την άλλη. Έχει το θράσος να λέει ακόμα πως οι μετανάστες αυξήθηκαν όταν παραιτήθηκε ο Τσίπρας.


Και από την άλλη έρχεται ο Τσίπρας και την επικροτεί αφού την βάζει σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας....

Παρά τα επεισόδια και τις χιλιάδες καθημερινά αφίξεις στις ελληνικές ακτές η  Χριστοδουλοπούλου βλέπει ότι «τα νησιά πλούτισαν» 

Δείτε το βίντεο



Μπορεί τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να βουλίαζουν από πρόσφυγες καθώς καταφτάνουν καθημερινά κατά χιλιάδες στις ελληνικές ακτές όμως η Τασία Χριστοδουλοπούλου αντί να παραδεχθεί ακόμα και σήμερα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι, ούτε λίγο-ούτε πολύ οι κάτοικοι των νησιών αυτών δεν θα πρέπει να γκρινιάζουν γιατί «πλούτισαν» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Την ίδια ημέρα με την απίστευτη δήλωσή της ότι είναι «πρωτοφανής ανοησία» η άποψη εκείνων που χρεώνουν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την αύξηση των προσφυγικών ροών και προσωπικά σε εκείνη πως έκανε σήμα στους πρόσφυγες για να έρθουν στην Ελλάδα υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός των προσφύγων αυξήθηκε ραγδαία αφού παραιτήθηκε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε το βράδυ της Τρίτης ότι «πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες».

Όπως είπε μιλώντας στο thepressproject.gr «πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο, έχουν φτάσει στο σημείο μέχρι και να τους ζητούν λεφτά για να τους φορτίσουν τα κινητά τους».

Στην ίδια συνέντευξη άφησε αιχμές και υπονοούμενα για τη στάση της Αστυνομίας το προηγούμενο διάστημα λέγοντας ότι είχαν διαθέσει μόνο 8 αστυνομικούς για τη διαδικασία ταυτοποίησης των μεταναστών και προσφύγων αναρωτώμενη πώς έγινε και τώρα η υπηρεσιακή κυβέρνηση κατάφερε να βρει 80 αστυνομικούς για να σταλούν στα νησιά.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου συνεχίζοντας το ρεσιτάλ των δηλώσεών της υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν και υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο «δεν έχει γίνει μνημονιακό κόμμα» προσθέτοντας ότι «χρειάζεται πολλές μεταλλάξεις να συμβούν για να πει κάποιος κάτι τέτοιο».

Παρόλα αυτά ομολόγησε ότι με την ψήφιση του Μνημονίου δεν υπάρχει δημοκρατία λέγοντας ότι «αν υπάρξει Μνημόνιο σε ένα περιβάλλον όπου θα πνέει δημοκρατικός άνεμος, θα είναι μεγάλη έκπληξη».

Τάχθηκε, επίσης, κατά του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας χαρακτηρίζοντας την επιλογή των loosers.

Κλείνοντας, αναφερόμενη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι ήταν απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του κόμματος η επιλογή Παυλόπουλου. Έκανε μάλιστα λόγο για στιγμή μεγάλης γενναιοδωρίας του ΣΥΡΙΖΑ, προς την αντίθετη παράταξη. «Ήθελε να κάνει κίνηση εθνικής συμφιλίωσης», κατέληξε η πρώην υπουργός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια