Σενάρια επί σεναρίων πολλά ψέμματα και ιστορίες συνομοσίας για τους Δίδυμους Πύργους την 11 Σεπτεμβρίου....

Εντελώς τυχαία οι πιλότοι-τρομοκράτες εκπαιδεύτηκαν στην Αμερική και κατέρριψαν το Αμερικανικό σύστημα ασφαλείας με χαρτοκόπτες και μαχαίρια!! Ο δράκος πότε βγαίνει;

13 χρόνια μετά...Τα σενάρια για την τρομοκρατική επίθεση όλων των εποχών, είναι πολλά. 
Βίντεο βγαίνουν από τα συρτάρια με πλάνα αμοντάριστα. Από κάποιους, απαγορευμένα. Συνεντεύξεις, ακούγονται για πρώτη φορά.

Ιστοσελίδες, "ξεφυτρώνουν"  η μία μετά την άλλη, "βγάζοντας" , κατά τα γραφόμενά τους, "νέα στοιχεία". Κανάλια προβάλουν ρεπορτάζ που δεν είχαν παίξει ποτέ.
Τι είναι ψέμα και τι πραγματικότητα; Η μόνη αλήθεια που ξέρουμε, είναι πως χάθηκαν σχεδόν 3.000 αθώες ψυχές.

9-11-debris-2

Tο κίνημα «9/11 Truth»
Η 11η Σεπτέμβρη ήταν η πραγματική όψη του τρόμου. Το σενάριο του κινήματος «9/11 Τruth»  υποστηρίζει πως άγγιξε πολλά «αναπάντητα ερωτήματα» . Πιθανόν και δικά μας. Αυτά είναι:
1) Πώς, αφού κανένα κτίριο δεν έχει ποτέ καταρρεύσει από φωτιά, έπεσαν 3 τεράστια οικοδομήματα εκείνη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου και του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου 7, το οποίο σημειωτέον δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο;
2) Γιατί, εάν η φωτιά από τους υδρογονάνθρακες φτάνει στο ανώτερο σημείο στους 1.800 βαθμούς Φαρενάιτ και το ατσάλι λιώνει στους 2.700, οι Πύργοι αποδυναμώθηκαν όσο χρειαζόταν ώστε να πέσουν, σε τόσο σύντομο χρόνο – μόνο 56 λεπτά στην περίπτωση του Νότιου Πύργου;

3) Γιατί, εάν η σύγκρουση κατέστρεψε τα μαύρα κουτιά των αεροπλάνων, το FBI μπόρεσε να βρει σε άριστη κατάσταση το διαβατήριο του Σατάμ Αλ Σουκάμι, ενός από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές της πτήσης 11 της εταιρείας Αmerican Airlines;

4) Πώς να εξηγήσουμε τη μη αποτελεσματικότητα του FAA (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ) και της NORAD (Διοίκηση Αεράμυνας);

5) Πώς μπορούσαν να επιτρέψουν, μια ώρα μετά τη σύγκρουση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ένα προφανώς εχθρικό αεροπλάνο να συντριβεί πάνω στο Πεντάγωνο;

6) Γιατί το υπουργείο Άμυνας επέλεξε να κάνει έναν τεράστιο αριθμό στρατιωτικών ασκήσεων την 11η Σεπτέμβρη - δεσμεύοντας στρατιωτικό προσωπικό και αεροσκάφη και σπέρνοντας την αναταραχή και την αμφιβολία σχετικά με το ποιος ήταν ποιος εκείνη την ημέρα;

7) Γιατί ήταν τόσο σημαντικό, όπως είπε ο πρώην  δήμαρχος Ρούντολφ Τζουλιάνι, να καθαριστούν τα συντρίμμια πριν βρεθούν όλα τα πτώματα;

8) Ποιός θα απαντήσει σχετικά με τη πορεία των μετοχών των αερογραμμών American και United τις μέρες πριν τις επιθέσεις; Υπήρχαν τόσα πολλά ερωτήματα. Αλλά όταν επρόκειτο για το μεγάλο «γιατί» της 11ης Σεπτέμβρη, υπήρχε η μόνη κλασική ερώτηση: «Ποιος επωφελείται;»

attacks1

Τηλεοπτικές εκπομπές "αποκαλύπτουν"...
Μετά το Ιντερνετ και τα τηλεοπτικά σόου. Στην εκπομπή «Η Ώρα της Εξουσίας» (The Power Hour) ο οικοδεσπότης Nτειβ Βον Κλάιστ θυμάται πως όταν τα τηλεοπτικά δίκτυα έκαναν αναφορά σε εναν  ψηλό Άραβα με όπλο  «ήξεραν με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτός ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν".

debris

Ταινίες-βιβλία και περιοδικά
Τα σενάρια γράφονται και στις σελίδες περιοδικών και εφημερίδων. Γίνονται βιβλία. Γεμίζουν τα ράφια των βιβλιοπωλείων.
Τι είναι μυθιστόρημα και τι ντοκουμέντο;

pyros

Μαρτυρίες και καταγγελίες
Κάποια στιγμή,  ο Kέβιν Ράιαν, ένας επιστήμονας της εταιρίας δοκιμών,  έδωσε πιστοποίηση για το ατσάλι που χρησιμοποιήθηκε στους Δίδυμους Πύργους. Λίγο αργότερα, απολύθηκε.

xtupima didimoipurgoi6

Βίντεο με αμοντάριστα πλάνα
Ρεπορτάζ του δικτύου ABC από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου βγαίνει με καθυστέρηση πολλών χρόνων στον αέρα. Τα πλάνα προκαλούν ανατριχίλα.
Το ειδησεογραφικό συνεργείο προλαβαίνει να μπει σε παραπλήσιο κτίριο και να σωθεί την τελευταία στιγμή, μαζί με αρκετούς διασώστες, πυροσβέστες και αστυνομικούς.
Η κατάρρευση γίνεται στο 3ο λεπτό. Στο 7ο λεπτό μιλάει στην κάμερα οι αυτόπτες μάρτυρες Joseph Fichera και Paul Sutherland.
Στο 13:13 ακούγεται η πρώτη προειδοποίηση: "Ο βόρειος πύργος γέρνει". Η πτώση του ξεκινάει στο 13:24 στις Warren Street και North End Avenue.
Στο 17:36 μιλούν  δύο επιζήσαντες από τον 82ο όροφο του πρώτου κτιρίου, WTC1 ενώ στο 20:28 μιλάει κάποιος  που κατάφερε να σωθεί κατεβαίνοντας από τον 39ο όροφο του δευτέρου ουρανοξύστη.

bill clinton-620x330

 Οι αποκαλύψεις Μπιλ Κλίντον
Μία αποκάλυψη  αφήνει άφωνη τον πλανήτη. Ο Μπιλ Κλίντον, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, φέρεται να είχε αποκαλύψει στην Αυστραλία, πως ο Μοχάμεντ Άτα και  άλλοι τρομοκράτες ετοιμάζουν το πολύνεκρο σχέδιό τους.
Σύμφωνα με το CNN, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001 ο Μπιλ Κλίντον μιλώντας σε επιχειρηματίες στην Αυστραλία, φέρεται να αποκάλυψε το τι έγινε με τον αρχηγό της Αλ Κάιντα. Σε ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το SkyNewsAustralia ακούγεται ο Κλίντον να λέει ότι δεν προχώρησε στην πυραυλική επίθεση κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν εξαιτίας των παράπλευρων απωλειών που θα υπήρχαν.
Ο Κλίντον ακούγεται να λέει: «Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Πέρασα πολύ καιρό να τον παρατηρώ και μια φορά παραλίγο να τον πιάσω. Θα μπορούσα να τον έχω σκοτώσει, αλλά θα έπρεπε να καταστρέψω μια μικρή πόλη που λέγεται Κανταχάρ στο Αφγανιστάν και να σκοτώσω σχεδόν 300 αθώες γυναίκες και παιδιά. Αν το έκανα δεν θα ήμουν διαφορετικός από εκείνον».

NYC 1

Το ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στο SkyNewsAustralia ο Μάικλ Κρόγκερ, πρώην επικεφαλής του κόμματος των Φιλελευθέρων της Αυστραλίας και μεταδόθηκε από την εκπομπή PaulMurrayLive.
«Η συνάντηση καταγράφηκε εν γνώσει του», είπε ο Κρόγκερ στην εκπομπή. «Η κασέτα δεν έπαιξε ποτέ... Ο Κλίντον απαντούσε σε ερώτηση για τη διεθνή τρομοκρατία και έκανε κάποιες εκπληκτικές παρατηρήσεις που μέχρι τώρα έμεναν στην κατοχή μου».

nasa

Η ΝΑΣΑ
Η ημέρα που άλλαξε τον κόσμο έχει καταγραφεί από το διάστημα σε ένα ιστορικό video ντοκουμέντο.
Είναι η στιγμή που τα δυο αεροσκάφη όπου οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα είχαν κάνει αεροπειρατεία πέφτουν στους δίδυμους πύργους.
Ήταν 11 Σεπτεμβρίου 2001, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί.
Εκείνη την ημέρα, ο Αμερικανός αστροναύτης, Φρανκ Κόλμπερτσον, από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κοιτούσε από το διάστημα όπου βρισκόταν το "σπίτι" του. Μέχρι που είδε... το Μανχάταν να χάνεται στους καπνούς. Ήταν η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

nasa2

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να αρπάξει την κάμερα. Το έκανε και κατέγραψε την απίστευτη εικόνα.
Λίγες ώρες μετά, ο Κάλμπερτσον έμαθε ακόμη ένα τραγικό νέο. Ένας από τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν φίλος του. Ο Τσικ Μπάρλινγκεϊμ ήταν ο πιλότος του αεροσκάφους που οι αεροπειρατές έριξαν στο Πεντάγωνο.

nasa1

Ηξεραν...
Πληροφοριοδότης του FBI στους κόλπους της αλ Κάιντα,  σύμφωνα με ρεπορτάζ του δικτύου NBC και της εφημερίδας Washington Times, συναντήθηκε με τον Μπιν Λάντεν και γνώριζε ότι ο πρώην ηγέτης του τρομοκρατικού δικτύου σχεδίαζε να χρηματοδοτήσει επιθέσεις, 
Ο πληροφοριοδότης είχε εργαστεί ως οδηγός του ακραίου αιγύπτιου σεΐχη Ομάρ Αμπντέλ Ραχμάν.
Ο Ραχμάν φέρεται ότι είπε στον πληροφοριοδότη "αν χρειαστείς χρήματα, πήγαινε κατευθείαν στον Οσάμα και πες του ότι σε έστειλα εγώ".
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ούτε το Κογκρέσο ούτε η Επιτροπή για την 11η Σεπτεμβρίου γνώριζαν για την ύπαρξη του πληροφοριοδότη παρά τις εκτεταμένες έρευνες για τις επιθέσεις από τις οποίες σκοτώθηκαν περίπου 3.000 άνθρωποι.

bill lanten

Πόσα σενάρια θα ακούσουμε ακόμα; Σίγουρα πολλά. Το πραγματικό είναι καλά κρυμένο. Κάπου που πιθανό να μη μάθουμε και ποτέ.
newsbomb.gr

Ο μοναδικός τρόπος για να ελέγξει τα πετρέλαια του κόλπου ο υιός Μπους ήταν να δημιουργήσει μια τεχνητή κρίση με πολλούς νεκρούς Αμερικανούς, έτσι στο όνομα της τρομοκρατίας έκανε επεμβάσεις σε όλες αυτές τις χώρες.
Μην ξεχνάμε και την επέμβαση στο Ιρακ για τα δήθεν χημικά όπλα που δεν βρέθηκαν ποτέ και την μετέπειτα μεταβίβαση στον κουνιάδο του της μεγαλύτερης εταιρίας πετρελαίου του Ιρακ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια