Αυτοί που εδώ και πέντε χρόνια έκαναν το Σύνταγμα κουρελόχαρτο τώρα κόπτονται γι αυτό...

Εδώ και πέντε χρόνια όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν έχουν κάνει το σύνταγμα κουρελόχαρτο και τώρα ζητούν να τηρηθεί η Συνταγματική νομιμότητα.

Πασοκ, Ν.Δημοκρατία, Δημαρ, κυβέρνησαν με Π.Ν.Π. καταπάτησαν το Σύνταγμα πολλές φορές με αποτέλεσμα το Σ.τ.Ε. να εκδώσει αποφάσεις που έκριναν πολλούς νόμους αντισυνταγματικούς.
Τώρα ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρανομήσει και να μην σεβαστεί το Σύνταγμα....

Ζητούν να γίνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με σκοπό να διερευνηθεί αν μπορεί να γίνει κυβέρνηση από την παρούσα βουλή, όμως τρία κόμματα έχουν αρνηθεί να παρευρεθούν σε αυτή την συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία βουλευτών των κομμάτων που επιθυμούν την σύσκεψη για να φτιάξουν κυβέρνηση.
Τα κόμματα που δεν επιθυμούν να γίνει συνάντηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με κοινοβουλευτική δύναμη 124 βουλευτών, το ΚΚΕ με δύναμη 15 βουλευτών και οι ΑΝΕΛ με δύναμη 13 βουλευτών, ήτοι 152 βουλευτές.

Με αυτό το δεδομένο ορθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κρίνει ότι δεν συντρέχει λόγος να παρατείνεται η ακυβερνησία και δεν συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, αφού σε καμία περίπτωση δεν έχουν την απαιτούμενη δύναμη για να συγρκροτήσουν κυβέρνηση.

Άρα όλοι αυτοί που φωνάζουν για εκτροπή του Συντάγματος είναι κακόβουλοι και προσπαθούν να εμπλέξουν τον Π.τ.Δ. στα πολιτικά τους παιχνίδια που μόνο κακό κάνουν στην ήδη ταλαιπωρημένη χώρα....

Η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι δυνατό να κλονιστεί από αυτές τις ανήθικες επιθέσεις που μόνο ύποπτες πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετούν...

zouzouni news
Share on Google Plus

About zouzouni zou

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...