Στο αντάρτικο βγήκε η Περιστέρα και απειλεί τον Αλέξη να ψηφίσει Λαφαζάνη....

 Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα θα ψηφίσει Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συζυγικό ρεπορτάζ, η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα είναι έξαλλη μαζί του μετά την υπογραφή του Μνημονίου.


Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα δεν του μιλάει, ενώ η μόνη λέξη που του λέει είναι «Όχι».

Μάλιστα, έχει κολλήσει ψηφοδέλτια του δημοψηφίσματος σταυρωμένα στο «Όχι» σε όλες τις πόρτες του σπιτιού, ενώ του τα κολλάει και στο κούτελο.

Για να πικάρει τον Αλέξη Τσίπρα, κάθε φορά που μιλάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, η Περιστέρα βάζει την τηλεόραση στη διαπασών και φωνάζει «πες τα Ζωάρα!».

Σύμφωνα με γείτονες του πρωθυπουργικού ζεύγους -που είχαν στήσει αυτί-, το ζευγάρι καβγάδισε πολύ άσχημα πριν από δυο εβδομάδες και η Περιστέρα του είπε «εσύ μπούλη έλεγες πως θα έσκιζες τα μνημόνια και έσκισες το καλσόν σου, ενώ με έκανες να ντρέπομαι να κυκλοφορήσω στον δρόμο επειδή όλοι νομίζουν πως είμαι μνημονιακιά».

«Αυτά μας μάθαιναν στην ΚΝΕ, να υπογράφουμε Μνημόνια; Αυτά έγραφε ο Λένιν στο “Κράτος και Επανάσταση”;» είπε οργισμένη η Περιστέρα στον Αλέξη Τσίπρα και έσπασε ένα βάζο σοβιετικής κατασκευής και προέλευσης.

«Τυφλώθηκα μαζί σου και σε παντρεύτηκα επειδή έκανες ωραία αφισοκόλληση και μου διάβαζες ρομαντικά αποσπάσματα από το “Κεφάλαιο” του Μαρξ αλλά εγώ το ήξερα πάντα πως είσαι ρεβιζιονιστής» είπε η Περιστέρα και βρόντηξε την πόρτα πίσω της αλλά δεν είχε καταλάβει πως είχε μπει στην ντουλάπα.

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα του ανακοίνωσε πως θα ψηφίσει τη Λαϊκή Ενότητα γιατί «ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι άντρας και τα τιμάει τα παντελόνια που φοράει», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει να είναι και η ίδια υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα, για να ξεπλύνει την ντροπή που της φόρεσε το στεφάνι της.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τα παιδιά του που τον φωνάζουν ειρωνικά «Τσε Γκεβάρα» και τον ρωτούν «πώς πάει η επανάσταση;», ενώ έχουν κάνει κατάληψη στο σαλόνι και δεν τον αφήνουν να παρακολουθεί τα ΜΜΕ των ολιγαρχών που τον αποθεώνουν.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια