Με πρακτικές της χούντας όργανα του Κράτους κάνουν προπαγάνδα στους δημοσίους υπαλλήλους....

Απίστευτη πρόκληση: Καμπάνια υπέρ του «Όχι» πραγματοποιεί το υπ. Υγείας - Ένα απλό ενημερωτικό έγγραφο, το χαρακτήρισε ο κ. Κουρουμπλής

Απίστευτες είναι οι προκλήσεις γενικών γραμματέων και πολιτικών στελεχών της κυβέρνησης που ξεπερνώντας το θεσμικό του ρόλο με email και non papers επιχειρούν να κάνουν καμπάνια υπέρ του ΟΧΙ.
 

Με έγγραφο του ο γενικός γραμματέας Υγείας το οποίο έφυγε σε σειρά άλλων γενικών γραμματέων της κυβέρνησης, υπουργών, στελεχών του Μαξίμου και διοικητικών στελεχών του Δημοσίου, καλεί ανοικτά σε «ΟΧΙ». με κείμενο που τιτλοφορείται "γιατί λέμε ΟΧΙ στο τελεσίγραφο των θεσμών".



Ουσιαστικά το κείμενο που παρουσιάζουμε δίνει "γραμμή" κι επιχειρήματα καθώς αναφέρει με τρόπο ξεκάθαρο το τι πρέπει να απαντάνε οι φιλοσυριζαίοι δημόσιοι υπάλληλοι σε όσους μιλάνε για το ΝΑΙ ή φοβούνται. Αιχμή της προσπάθειας αυτής είναι η παράθεση των αρνητικών μέτρων ένα προς ένα και το πώς θα πλήξουν κοινωνικές ομάδες. 

Ήδη αυτές οι ενέργειες προκαλούν αντιδράσεις εντός υπουργείων και δημοσίων φορέων καθώς όργανα του Κράτους μετατρέπονται σε εργαλεία προπαγάνδας σε μια ευαίσθητη στιγμή. 

Μάλιστα ΑΔΕΔΥ, υπουργός Υγείας και ο εν λόγω γενικός γραμματέας κάλεσαν τους εργαζόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου με αντικείμενο ομιλίας "γιατί λέμε ΟΧΙ" χωρίς να δοθεί αντίλογος στο ΝΑΙ.

Λοβέρδος: «Μόνο η Χούντα έκανε δημοψήφισμα με κατευθυνόμενο ερώτημα και υποχρεωτική απάντηση»

«Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, υπηρεσιακός δηλαδή, με email που έφυγε από το γραφείο του και κατευθύνθηκε στις υπηρεσίες, αλλά και στην υψηλότερη από αυτόν πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τον κ. Κουρουμπλή, τον κ. Ξανθό , ενσωμάτωσε στο email του, το διαβιβαστικό του, ένα non paper που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ , για το ότι πρέπει να πούμε ‘’όχι΄΄ στο δημοψήφισμα και στο τέλος κάτι σαν προκήρυξη. Το έχω το email, έχω κάνει εμπράγματη καταγγελία, δεν μιλάω αόριστα.», ανέφερε μιλώντας στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό  και πρόσθεσε «Μόνο η Χούντα έκανε δημοψήφισμα με κατευθυνόμενο ερώτημα και υποχρεωτική απάντηση». 












protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια