Ο λευκός καπνός της Συνόδου ήταν από τις στάχτες της Ελλάδας....

Έτσι σχολίασε ο Μανώλης Γλέζος την συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας....

Το iskra του Παναγιώτη Λαφαζάνη γράφει: «Νέο επαχθέστερο μνημόνιο, που επανεγκαθιδρύει και επεκτείνει την τροϊκανή κηδεμονία και τον κοινωνικό εξανδραποδισμό... και διατηρεί τη χώρα σε καθεστώς αποικίας χρέους της υπό γερμανική κηδεμονία ΕΕ»


Ο λαϊκισμός τελείωσε αλλά με τον πιο άκομψο τρόπο. Δυστυχώς οι Έλληνες ακόμα και τώρα δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει... Ελπίζω αυτό να γίνει μάθημα για "πατριώτες", "σχίζω τα μνημόνια","go back..." H ουσία είναι πως χρεωθήκαμε άδικα μέτρα από το πουθενά με 6 μήνες διαπραγμάτευσης με κλόουν και τρενάκια... Αλλά πιθανόν να μπορούσαν να περνούσαν αυτά τα μέτρα μόνο με την "πρώτη φορά αριστερά". Τώρα πια θα υπάρχουν οι Φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που είναι περίπου 80 % και οι λάτρεις ενός άλλου κόσμου. 
Ως εδώ κύριοι, ας σταματήσουν τα τραγούδια και οι χοροί στην πλατεία Συντάγματος και ο καθένας ας αναλογιστεί τι μπορεί να προσφέρει στην Πατρίδα του...

Τέλος, πρέπει να τονιστεί η βοήθεια του Γάλλου Προέδρου Ολάντ για την επίτευξη της συμφωνίας, του Ολανδρέου, όπως θα θυμάστε, κατά τον κύριο Τσιπρανδέου.

Υ.Γ. Να δω τον Πάνο Καμμένο στα τέσσερα και τι στον κόσμο.... (Μην ξεχάσεις να βάψεις και το μαλλί ανταύγειες)

Υ.Γ.2 Αλέξη βάλε για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.............. Εύκολα βγαίνεις με 90%

Υ.Γ. 3 Μέχρι και η τρόικα θα έρθει με νόμο , ναι αυτή που έδιωξε ο ουαου Αιγινήτης.

Στις επόμενες εκλογές το σύνθημα του Σύριζα θα είναι: Θα σκίσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο και θα διώξουμε την τρόικα!!!

zouzouni news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια