Άκαρδη δικαιοσύνη που έβαλες περιοριστικούς όρους στον άνθρωπο που διδάσκει ήθος!!!

Επτά ώρες στον ανακριτή έκαναν δυο διαλείμματα για φαγητό, λέει το ρεπορτάζ.
Φήμες ότι τσάκισε 40 πιτόγυρα δεν ευσταθούν, 39 ήτανε ρε παιδιά, μην γράφεται ότι θέλετε....


Ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, αφού ανέκρινε επί επτά ώρες τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα, να επιβάλει βαρύτατους περιοριστικούς όρους στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του, κ. Βαρλάμης, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δυο φορές  το μήνα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 ευρώ, η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. 

Μετά την εξέλιξη αυτή, θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες αντικατάστασής του στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του είναι ο διευθύνων σύμβουλος και επί σειρά ετών δεξί του χέρι, Γιάννης Βρέντζος. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προσέλθει στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 7:00 και η απολογία του διήρκεσε περίπου επτά ώρες, με μόλις δύο μικρές παύσεις. Έξω από την Ευελπίδων βρέθηκαν αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ενώ στην πορεία «προστέθηκαν» ο Γιάννης Βρέντζος και ο πέμπτος αντιπρόεδρος Τάκης Αγραφιώτης.

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός βαραίνουν πέντε κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις: 1) ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, 2) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 3) ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, 4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης και 5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. 

Ευρωπαϊκή τιμωρία

Η απόφαση που πήραν ανακριτής και εισαγγελέας, έπειτα από τη μαραθώνια απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη, δρομολογεί εξελίξεις που είναι εξαιρετικά πιθανό να αγγίξουν και τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή του. Τις τελευταίες μέρες είναι κοινό μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ περίμεναν την σημερινή μέρα και στην πραγματικότητα ήλπιζαν ότι η κατάληξη μετά την απολογία του προέδρου του Ολυμπιακού θα είναι αυτή που τελικά ήταν.

Στόχος τους είναι να προχωρήσουν στην κατάθεση αναλυτικού φακέλου στην ΟΥΕΦΑ, ενημερώνοντας την επίσημα ότι στην Ελλάδα τρέχει μια δικαστική έρευνα για την πιθανή ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και -πλέον- του επιβλήθηκαν σκληρότατοι περιοριστικοί όροι. Επιδίωξη, φυσικά, θα είναι ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ, εξέλιξη που θα ευνοήσει και τις δύο ομάδες. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ο ΠΑΟ θα πάρει τη θέση του, ενώ ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει καλύτερο εισιτήριο για το Europa League.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το μοναδικό άμεσο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον υποχρεωμένος να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του ΟΣΦΠ, ενώ θα πρέπει να είναι σαφές σε κάθε επίπεδο ότι διατηρεί... απόσταση από τις εξελίξεις, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Διαβάστε ένα σχολιάκι που βρήκα στο διαδίκτυο

Όσο για την εγγύηση τη θεωρώ χαμηλή. 200.000 δε φτάνουν για τις εργασίες που θα γίνουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να περνάει ο Βαγγέλης. Θα είναι περίπου 5 πόρτες που θα πρέπει να ανοίξουν κατά δύο μέτρα σε κάθε μεριά (μάλλον θα γκρεμίσουν τον τοίχο οπότε γλιτώνουμε τα κουφώματα), ανελκυστήρας ειδική παραγγελία από Ιράν (φήμες θέλουν να ήταν τοποθετημένο σε καράβι με βαρέα φορτία με την ονομασία Noor 1, άρα έχουμε μόνο την τοποθέτηση να πληρώσουμε), διαπλάτυνση των δρόμων πέριξ του τμήματος όπου θα παρουσιάζεται για να μην προκαλείται πρόβλημα στην κυκλοφορία όταν θα είναι εκεί (συχνά δηλαδή) και τέλος θα έχουμε και όλους τους καραπαπάρες (συγνώμη τίγρη για την λογοκλοπή αλλά δεν μπορώ να το θέσω ορθότερα) να μας πιπιλάνε το μυαλό με ένα σωρό μπούρδες. Επίσης ξέχασα κάτι σημαντικό, τα πρόβατα θα μείνουν ατάιστα τώρα; Ποιος θα πληρώσει το σανό;

Κύριε ειδικέ ανακριτή διαφθοράς νομίζω ότι δείξατε επιείκια...

Ας ελπίσουμε η ποινή να μας καλύψει


ΥΓ1. Πότε με το καλό η δίκη; (γαυροτρόλ μην μπερδευτείτε, την κανονική εννοώ, όχι του ΣΚΑΙ)

ΥΓ2. Συγχαρητήρια στον κο Αλαφούζο γιατί πιστεύω πως συνέβαλε έστω και λίγο να διατηρηθεί το θέμα στην επικαιρότητα γιατί όλα τα κανάλια το είχαν θάψει.

ΥΓ3. Ιβάν τώρα θα φανεί αν είσαι τρομερός ή πας όπου φυσάει ο άνεμος.

ΥΓ4. Κι εμείς με χιούμορ αντιμετωπίζουμε την κατάσταση όπως βλέπεις και εκεί στα επαγγελματικά ταξίδια που θα πηγαίνεις πρόσεξε μη φας καμιά αδέσποτη από το ισλαμικό κράτος που συνεργάζεσαι (γιατί ως γνωστόν από τα ναρκωτικά και από το πετρέλαιο χρηματοδοτούν τον πόλεμο αυτοί και τα 400.000.000 εκατομμύρια δολλάρια που τους έδωσε δεν ήταν λίγα)
________________________________________________________________
Άσχετο.............. ή ...
Τώρα κλεν όλα τα αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. zouzouni λες ψεματα.Δεν εφαγε σουβλακια αλλα ενα μικρο βοδι γιατι του κοπηκε η ορεξη. Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.