Εκτός τόπου και χρόνου η Ραχηλ Μακρή: Οι αγορές χορεύουν πεντοζάλη!

Προφανώς χάρηκε η κυρία, ίσως γιατί δεν μπορεί να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης και αυτό σημαίνει ανικανότητα.

Είναι χαρούμενη γιατί πέφτουν τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο, αγνοώντας όμως ότι η χώρα βουλιάζει και απομονώνεται από όλο τον πλανήτη. 

Προφανώς δεν την ενδιαφέρει που ο κόσμος εξευτελίζεται και στήνεται σε ατελείωτες ουρές για να πάρει 60 ευρώ από τα ΑΤΜ, Μάλλον δεν γνωρίζει ότι οι πάσχοντες, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τα capital controls, θα έχουν πρόβλημα να βρουν τα φάρμακά τους, γιατί οι φαρμακοποιοί μειώνουν τις παραγγελίες τους όπως και οι εισαγωγείς....

Ίσως τελικά η κυρία έχει πρόβλημα προσαρμογής στην πραγματικότητα, βέβαια μπορεί να είναι και χαρούμενη ακούγοντας τον αγαπημένο της τραγουδιστή (Παντελίδη)....  

Μια μια ανάρτηση στο Facebook, η Ραχήλ Μακρή "αποφάσισε" πως η πτώση όλων των ευρωπαϊκών αγορών μετά την επιβολή capital control και την απόφαση για κλειστές τράπεζες δεν είναι τίποτα άλλο από το... πεντοζάλη που χορεύουν!
Τη δήλωση του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου από την Κρήτη, όταν είχε πει πως "εμείς θα παίζουμε το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη" θυμήθηκε η Ραχήλ Μακρή. 

Ραχήλ Μακρή shared Rachel Makri's photo.
Politician · 6,785 Likes
 · 2 hrs · 
Και ναι Οι αγορές χορεύουν πεντοζάλη. Αλύπητα εκεί που τους πονάει



Η επιβολή capital controls και οι κλειστές τράπεζες στην Ελλάδα βύθισαν τα διεθνή Χρηματιστήρια. Και η Ραχήλ Μακρή μάλλον... χάρηκε. Ανέβασε λοιπόν στο Facebook μια φωτογραφία που δείχνει τους "κατακόκκινους" χρηματιστηριακούς δείκτες και τη "συνόδευσε" με την εξής φράση: "Και ναι οι αγορές χορεύουν πεντοζάλη. Αλύπητα εκεί που τους πονάει".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια