Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.... (φώτο)

Γράφει πάνω: Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;
Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).


Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ

Εγκρίνεται/ΝΑΙ


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο πρώτα έχει τυπωθεί η επιλογή «Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ» και μετά η επιλογή «Εγκρίνεται/ΝΑΙ». 

Στο ερώτημα γιατί η επιλογή «ΟΧΙ» προηγείται αυτής του «ΝΑΙ», ενώ παγίως στα ερωτήματα το δίλημμα τίθεται υπό τη μορφή «ΝΑΙ/ΟΧΙ», η απάντηση είναι προφανώς. 

Ορισμένοι ευλόγως θα παρατηρήσουν ότι προφανώς η κυβέρνηση επιχειρεί να προσαρμόσει τους κανόνες του παιχνιδιού στις δικές της επιλογές. Και για το λόγο αυτό, αφού η κυβέρνηση έχει ήδη τοποθετηθεί υπέρ του «ΟΧΙ» έλαβε την ανορθόδοξη απόφαση να εκτυπώσει πρώτα την επιλογή «ΟΧΙ» και έπειτα το εικονίδιο με την επιλογή «ΝΑΙ».

protothema.gr/
Share on Google Plus

About zouzouni zou

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...