Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα!!!

Την παράταση έως τις 30 Ιουνίου της προθεσμίας για την υποβολή δήλωσης αλλαγής στοιχείων ακινήτων (Ε9), την επαναφορά του καθεστώτος πληρωμής τελών κυκλοφορίας ανά μήνα, αλλά και αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές στο Δημόσιο, προβλέπει νέα τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Ν. Βαλαβάνη.

Αναλυτικότερα, με τη νέα τροπολογία:

- Δίνεται δυνατότητα σε όσους έχουν καταθέσει πινακίδες να τις παραλάβουν και πάλι, καταβάλλοντας τέλη κυκλοφορίας μόνο για τους μήνες που απομένουν έως το τέλος του έτους (περιλαμβανομένου του μήνα άρσης της ακινησίας).

- Δίνεται παράταση έως τις 30 Ιουνίου για την υποβολή δηλώσεων Ε9 που περιλαμβάνουν τις μεταβολές που έγιναν στην ακίνητη περιουσία των φορολογούμενων το 2014 και εντός του 2015.
Ακόμη ορίζεται ότι νομικά πρόσωπα που έχουν δηλώσει τα στοιχεία των ακινήτων τους της 1ης Ιανουαρίου 2011, υποβάλλουν εμπρόθεσμα τις μεταβολές της περιουσιακής τους κατάστασης της 1ης Ιανουαρίου των ετών 2011, 2012, 2013 και 2014, εφόσον η υποβολή γίνει εντός 45 ημερών από την ανάρτηση της προσωρινής περιουσιακής τους εικόνας και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από τις 30 Ιουνίου 2015, ανεξάρτητα από την ανάρτηση.

- Στη ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές στο Δημόσιο δύναται να ενταχθούν και μη βεβαιωμένες φορολογικές και μη οφειλές που έχουν καταχωρηθεί μέχρι την ημερομηνία της σχετικής αίτησης εφόσον αφορούν υποχρεώσεις ετών, περιόδων και υποθέσεων μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2014.
news247
Share on Google Plus

About zouzouni zou

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...