ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Αυτός είναι ο τίτλος της κομματικής Αυγής του Σύριζα....

Τελικά εκεί στην Κουμουνδούρου τι πίνεται ρε παιδιά;
Είστε τόσο παραλίες που και βαλσαμωμένο πουλί να σας δώσουν να το φυλάξετε  .....θα σας φύγει.....


Συνετίστε λίγο τον αρχισυντάκτη σας γιατί μάλλον ζει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν και γράφει ευφάνταστους τίτλους που προκαλούν....
Η φράση αυτή, για την οποία κατακεραυνώθηκε από τους πολιτικούς του αντιπάλους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κοσμεί σήμερα την πρώτη σελίδα της Αυγής. 



Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει:

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο σύνθημα της Αυγής «λεφτά υπάρχουν» καταγράφεται στην ιστορία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κυνισμού που απέχει ένα πόντο από την απόλυτη αφέλεια και ένα πόντο από την απόλυτη γελοιότητα.
Αυτή είναι λοιπόν η αντίληψη που κυριαρχεί στον σκληρό πυρήνα της ομάδας εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς αυτά λέγανε και προεκλογικά με τα ψέματα περί προγράμματος Θεσσαλονίκης. Αλλά και τώρα; Μετά τα όσα συνέβησαν τους δυο τελευταίους μήνες; Μετά την παράσταση εξευμενισμού του Βερολίνου; Υπάρχουν λοιπόν τα λεφτά των ταμείων, του ΟΑΕΔ, των αγροτών, των ΔΕΚΟ, της Περιφέρειας Αττικής!
Ας καταλάβουν, όσο υπάρχει ακόμη ελάχιστο περιθώριο, ότι με την αντίληψη αυτή δεν πηγαίνεις από το 2015 στο 2016 και στο μέλλον, αλλά πίσω στο 2009 και μετά στο κενό με φόρα....» 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια