Οι δολοφόνοι του ISIS εκτέλεσαν ομοφυλόφιλο πετώντας τον από επταόροφη πολυκατοικία....

Ένας άνδρας γύρω στα 50 είναι το τελευταίο θύμα της βιαιότητας των τζιχαντιστών στη Συρία. Του έκλεισαν τα μάτια, τον έβαλαν σε μία καρέκλα, και τον πέταξαν στο κενό από την ταράτσα επταόροφης πολυκατοικίας, για να τον τιμωρήσουν επειδή είχε ομοφυλοφιλική σχέση....

Το περιστατικό κατήγγειλε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από την νέα κτηνωδία.

Οι άνδρες του ΙΚ έκριναν τον άνδρα ένοχο για ομοφυλοφιλία και αποφάσισαν, πως η ενδεδειγμένη τιμωρία θα ήταν να τον ρίξουν από το υψηλότερο σημείο της πόλης Tal Abyad in Raqqa, όπου ζούσε.





Ο άνδρας έπεσε στο έδαφος, αλλά επέζησε της πτώσης. Ένας άνδρας με στρατιωτικά ρούχα τον πλησίασε, για να ελέγξει αν ζούσε.

Όταν διαπίστωσε πως δεν είχε πεθάνει, το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να του πετάει πέτρες. Πέθανε λίγο αργότερα από τα τραύματά του.





Τον περασμένο μήνα, δύο άνδρες που επίσης είχαν κριθεί ένοχοι από τους τζιχανιστές ως ομοφυλόφιλοι, έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους, όταν τους πέταξαν από πολυκατοικία. Ακόμα δύο, βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, όταν τους έδεσαν σε γέφυρα και τους άφησαν εκεί, να πεθάνουν.





Τον Δεκέμβριο του 2014, ακόμη ένας άνδρας δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο από τους τζιχαντιστές στο Ιράκ, κατηγορούμενος ότι ήταν ομοφυλόφιλος.





Οι ποινές είναι το αποτέλεσμα "δίκης" που προηγείται και μετά την καταδίκη, ο καταδικασθείς οδηγείται στο κέντρο της πόλης, για να τιμωρηθεί. Αγόρια κάθε ηλικίας ενθαρρύνονται, ώστε να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στις τιμωρίες.

Ο θάνατος δια λιθοβολισμού επιβάλλεται σε κάθε γυναίκα ή άνδρα, που έχει διαπράξει μοιχεία.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια