Τρελές αγγελίες στην Ελλάδα της κρίσης προκαλούν θυμό ή γέλιο....

Η αγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες, προκαλεί πολλές συζητήσεις στους κόλπους των χρηστών, καθώς πρόκειται για πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης και όχι μόνο. 

Η εταιρεία (nike) ψάχνει υπάλληλο με... ιδιαίτερα προσόντα, τα οποία φαίνονται σε κόκκινο κύκλο στην επόμενη φωτογραφία.

Όπως διαβάζουμε: ''η εργασία απαιτεί φυσική ικανότητα (ο/η υπάλληλος θα πρέπει να μπορεί να σκύβει, να τεντώνεται, να κάνει βαθιά καθίσματα, να ανεβαίνει σκάλες και να στέκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα).

ΦΩΤΟ από makpress


Όλα αυτά δυο μήνες μετά την απάντηση μουσικού σε αγγελία που έβαλε εστιάτορας. Ο εστιάτορας ήθελε να βάλει στο μαγαζί του ζωντανή μουσική, αλλά δεν ήθελε να πληρώνει τους μουσικούς. Έτσι όπως βλέπετε στην μικρή αγγελία ζήτησε μουσικούς να παίζουν δωρεάν, με μοναδικό κέρδος για τους ίδιους, να προωθούν τη δουλειά τους και να πουλάνε CD.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση που βλέπετε, στο ίδιο πνεύμα. Τονίζεται πως μια ομάδα μουσικών ψάχνει για εστιάτορα που θέλει να προωθήσει τη δουλειά του δωρεάν και γι'αυτό το λόγο, του παραχωρούν το σπίτι τους για να τους μαγειρεύει. 

ΦΩΤΟ από makpress


Πηγή: makpress
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...