Η σοφή σιωπή του Κώστα Καραμανλή....

Όταν ο Κώστας Καραμανλής έφυγε το 2009, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον κατακρίνουν, να τον ψέξουν, ακόμα και να τον καταδικάσουν για την πολιτική του, ενώ οι "ψευτοφιλολαϊκοί σοσιαλ-ληστές" του μισότρελλου, αλλά καταχθόνιου Γ.Α.Π., με σημαία το περίφημο "λεφτά υπάρχουν",
κραύγαζαν ότι το πρόγραμμά του. ως προς την οικονομική πολιτική, που τόσο  ειλικρινά μας ανέλυσε, ήταν απάνθρωπο και αντιλαϊκό.

Κι' εκείνος τι έκανε; Πώς αντάδρασε σε όλο αυτό το στημένο από ξένα σκοτεινά συμφέροντα παραλήρημα κακότητας, αδικίας και πολιτικής αλητείας;
Σιώπησε!!! Κάτι για το οποίο κατηγορείται μέχρι σήμερα, ενώ κάποιοι θρασύτατοι υποκριτικά διερωτώνται "γιατί δε μιλάει ο Κώστας Καραμανλής ;"


Ηλίθιοι, προδότες, γερμανοτσολιάδες, λακέδες των τροικανών, εσείς και τα παπαγαλάκια σας, δεν καταλάβατε ακόμη οτι ένας αξιοπρεπής ηγέτης που σέβεται τη λαική ετυμηγορία και βούληση, όπως δυστυχώς αυτή εκφράστηκε στις εκλογές της 4-10-2009, δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση από τη σιωπή!!!!

Αλλά βέβαια, πώς έχω την αξίωση να το αντιληφθούν αυτό άνθρωποι τόσο χαμηλού ηθικού και πολιτικού επιπέδου, όπως εσείς, που σε ανάλογη περίπτωση εκλογικής ήττας, ( κι' αυτό κυρίως αφορά τους θλιβερούς ηγετίσκους Γ.Α.Π., Ευ. Βενιζέλο και Αντωνάκη Σαμαρά ) φορέσατε τα τσεμπέρια και τις κλαρωτές ρόμπες τύπου συνοικιακής αυλής του 1920 και δώσατε ρεσιτάλ ξεκατινιάσματος εντός και εκτός Ελλάδας, προκαλώνυας θρασύτατα τον Ελληνικό λαό που εσείς καταστρέψατε και υποτιμώντας την νοημοσύνη του.

Λοιπόν παλληκάρια, πάρτε το χαμπάρι, σας αρέσει δε σας αρέσει και σε αντίθεση με σας, ο Κώστας  Καραμανλής στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης και τιμά τον Ελληνικό λαό.
Τα πολλά λόγια, οι φιοριτούρες και οι υστερίες είναι για τις γυναικούλες....όπως εσείς καλή ώρα....
Οι πραγματικοί  άντρες και οι σοβαροί ηγέτες προτιμούν τα έργα και απεχθάνονται τις  ανώφελες φλυαρίες....


Μετά την αναμφισβήτητη δικαίωσή του τα τελευταία πεντέμισυ μνημονιακά χρόνια και έχοντας πάντα την εντυπωσιακή στήριξη της λαικής βάσης, όχι μόνο του δεξιού και κεντροδεξιού χώρου, αλλά και ευρύτερα, ο Κώστας μας, ο Κώστας όλων των Ελλήνων δεν θα μιλήσει, θα δράσει και τότε κανείς σας δεν θα προλάβει, ούτε θα μπορέσει να αντιδράσει.... 

Τη σοφή και σεμνή του σιωπή θα διαδεχθεί, πολύ σύντομα, η πληθωρική και πανηγυρική του ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!
Και τότε θα αρχίσει να μας ξαναχαμογελάει η ζωή!!!!


Γράφει η γάτα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια