Το βίντεο της φρίκης των δολοφόνων τζιχαντιστών που καίνε ζωντανό τον Ιορδανό πιλότο. ....

Tο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News επέλεξε, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, να μεταδώσει κι έπειτα να αναρτήσει στον ιστότοπό του το βίντεο με την εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου, τον οποίο έκαψαν ζωντανό οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
«Οι εικόνες αυτές είναι σκληρές, είναι ωμές και συγκλονιστικές. Ορισμένοι από εσάς σίγουρα θα στρέψετε αλλού το βλέμμα σας» προειδοποίησε σήμερα ο παρουσιαστής του δικτύου Μπρετ Μπάϊερ προτού δείξει μία φωτογραφία, ένα καρέ που προερχόταν από το βίντεο, όπου απεικονιζόταν ο Μάαζ αλ Κασάσμπεχ, ενώ είχε τυλιχθεί στις φλόγες εγκλωβισμένος μέσα σε ένα κλουβί.

«Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να τις δείτε αυτές» τις εικόνες, προσέθεσε ο ίδιος και επισήμανε ότι το δίκτυο θεώρησε ότι είναι συνετό να δείξει «την πραγματικότητα της ισλαμιστικής τρομοκρατίας».
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ! Το βίντεο του Ισλαμικού Κράτους, διάρκειας 22 λεπτών και 30 δευτερολέπτων, μεταφορτώθηκε κατόπιν στον ιστότοπο του Fox News με την επισήμανση: «προσοχή, εξαιρετικά σοκαριστικό βίντεο».

Το δίκτυο Fox News ήταν το μοναδικό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο που επέλεξε να μεταδώσει το βίντεο.

Σε ένα δελτίο τύπου, ο Τζον Μούντι, ο αντιπρόεδρος του Fox News, δικαιολόγησε την απόφασή του δικτύου «στην οποία κατέληξε έπειτα από βαθιά, ώριμη σκέψη» να μεταδώσει το βίντεο: «Αποφασίσαμε να δώσουμε στους αναγνώστες του Foxnews.com τη δυνατότητα να κρίνουν ιδίοις όμασι τη βαρβαρότητα του Ισλαμικού Κράτους ξεπερνώντας τις όποιες θεμιτές ανησυχίες σχετικά με την σοκαριστική φύση αυτού του υλικού».

«Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν ή να μην παρακολουθήσουν αυτό το σοκαριστικό υλικό» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Δείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια