Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Το βράδυ των εκλογών της 4-10-2009, πριν από 5,5 μαύρα χρόνια, Κώστα μου πήρες την καθ'όλα αξιοπρεπή και αντρίκια, αλλά αφάνταστα οδυνηρή για μας απόφαση να παραιτηθείς από την ηγεσία της Ν.Δ.και τότε ξεκίνησαν τα δεινά μας. Συμπάθα με που σου απευθύνομαι στον ενικό και....
σου μιλάω σε οικείο τόνο, αλλά φταίς εσύ γι'αυτό, γιατί πάντα με την απλότητα και τη ντομπροσύνη σου μας έκανες να σε αισθανόμαστε σαν τον "δικό μας άνθρωπο".

Έφυγες και χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Αφ' ενός η επάρατη διακυβέρηση της χώρας από τον ανεκδιήγητο, επικίνδυνο και περιορισμένου I.Q.  Γ.Α.Π. και αφ' ετέρου η νέα "ΠΟΛΑΝ" ηγεσία της Ν.Δ., ο Αντωνάκης, που σου οφείλει την πολιτική του νεκρανάσταση, αλλά είναι το άκρο αντίθετο σε σχέση με σένα, όσον αφορά στο ήθος σου και στον πατριωτισμό σου, μας έφεραν σε απόγνωση, μας καταρράκωσαν ψυχικά και μας βύθισαν σε μιά δυσίατη βαρύτατη κατάθλιψη.

Μάλιστα, μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας το 2012 από τον "ανάξιο διάδοχό σου" και τον "κολλητό του" λαοκτόνο αρχομανή ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, το κακό παράγινε γιατί, όπως ξέρεις, ο δεξιός και κεντροδεξιός πολιτικός χώρος κατακερματίστηκε, ο δεξιός ψηφοφόρος πληγώθηκε, ταπεινώθηκε και έφτασε στο σημείο να ντρέπεται για τις πολιτικές του επιλογές.

Μάς είχες "κακομάθει" τόσα χρόνια με την ντομπροσύνη σου, το θάρρος, τον πατριωτισμό σου και την περηφάνια σου και όλη αυτή η τρισάθλια συμμορία των ΠΟΛΑΝΟΠΑΣΟΚΩΝ Μερκελιστών τυχοδιωκτών και ραγιάδων, που μας κατέστρεψε σαν χώρα και μας εξευτέλισε σαν οπαδούς της δεξιάς, μας εξανάγκασε να αποστασιοποιηθούμε και, ναι το παραδέχομαι, ακόμη και να ψηφίσουμε άλλα κόμματα στις τελευταίες εκλογές, με σκοπό να τους εκδιώξουμε, με το μοναδικό μας όπλο, την αντιδραστική - αντιμνημονιακή ψήφο.

Σήμερα, ο μαρασμός του δεξιού και κεντροδεξιού πολιτικού χώρου γνωρίζεις ότι άγγιξε επικίνδυνα επίπεδα και η, μέχρι πρότινος, καταθλιπτική ψυχολογία μας εμπλουτίσθηκε με ασυγκράτητη οργή και αφόρητη αγωνία για το μέλλον, τόσο της χώρας, όσο και του πολιτικού μας χώρου.

Επειδή πάντα μας μιλούσες με απόλυτη ειλικρίνεια και στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνω ότι ο Ελληνικός λαός σου οφείλει μια μεγάλη συγνώμη που δεν σε πίστεψε το 2009, θα ήθελα να ακούσεις και τις δικές μας αλήθειες, τα ειλικρινή συναισθήματα της λαϊκής βάσης του δεξιού και κεντροδεξιού πολιτικού χώρου και θέλω να πιστεύω ότι θα τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου, γιατί γνωρίζω ότι αγαπάς βαθύτατα την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σου ζητάμε μέσα από την ψυχή μας να γυρίσεις, χωρίς όρους, χωρίς να μας ενδιαφέρει το πώς θα το κάνεις, αρκει να το κάνεις!!!! 

Σε πιστεύουμε και σε εμπιστευόμαστε απόλυτα και σε αγαπάμε όσο δεν φαντάζεσαι!!!!
ΓΥΡΝΑ και δώσε μας πίσω τον χαμένο αυτοσεβασμό μας, δώσε μας λόγους να αγωνιστούμε, δώσε μας στόχους, πνοή και όραμα, όπως μόνο εσύ ξέρεις και θά είμαστε όλοι στο πλευρό σου με όλο μας το είναι....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!

ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!!!!
Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Θ'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!!!! 
                                 
                                
                            ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ   
                            ΚΑΙ Σ'ΑΓΑΠΩ ΑΚΟΜΗ
                            ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Γράφει η γάτα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια