Ο τύπος (Διαμαντόπουλος) που κλείνει ραντεβού στα γουναράδικα λέει πως η φύση μας εκδικείται και έριξε τον φράχτη του Έβρου....

Ρε μαζεύτε τον
Το είχα γράψει πριν μερικές ημέρες ότι "με τον Σύριζα δεν θα πλήξουμε καθόλου" και ο Διαμαντόπουλος με δικαιώνει με μια ανάρτησή του στο facebook που προφανέστατα απευθύνεται σε ανεγκέφαλους λοβοτομημένους.... 
Αλήθεια ο Καμμένος συμφωνεί με αυτόν τον "κύριο";;;;


Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η κακοκαιρία «έριξε» τον φράχτη στον Εβρο, που στήθηκε στα σύνορα της χώρας για την ανάσχεση του μεταναστευτικού κύματος, εκφράζει ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Μέσω ανάρτησής του στο facebook, ο Διαμαντόπουλος υμνεί την παρέμβαση της φύσης εκφράζοντας παράλληλα την ευχή να μην σπεύσει κανείς να αποκαταστήσει την κατασκευή, που έχει περιορίσει την είσοδο μεταναστών χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα από την χερσαία συνοριογραμμή.

«Έπεσε» ο φράχτης του Έβρου! Η φύση είναι σοφή και ενίοτε εκδικείται, αλλά σίγουρα αποδεικνύει πως τα έργα των ανθρώπων είναι εφήμερα… ΥΓ Ελπίζω να μην τρέξει κανένας να δηλώσει πως θα τον ξαναστήσει…», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τους πολιτικούς φίλους του να προσυπογράφουν την θέση του.



με πληροφορίες από το http://olympia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια