Μοίρασε πόνο ο Αλέξης με την επιλογή Προκόπη Παυλόπουλου....

Πολλούς πόνεσε η σωστή κίνηση Τσίπρα να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ.
Πρώτοι από όλους οι δημοσιοκάφροι της διαπλοκής, όπως ο κυρ Μπάμπης του ΣΚΑΙ που παραλίγο να βάλει τα κλάματα, επίσης η εμετική επίθεση του σταθμού στον αυριανό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακόμα κάποια σκουπίδια της δημοσιογραφίας που έχυσαν χολή αμέσως μετά την ανακοίνωση του Προκόπη, γιατί ξέρουν ότι ο αυριανός Πρόεδρος δεν φοβάται και δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.
Τον μεγαλύτερο όμως πόνο τον πήρε το Σαμαρικό antinews του Χρύσανθου που πάντα ήταν ο υβριστής του Παυλόπουλου αλλά και όλων των πολιτικών που ήταν κοντά στον Κώστα Καραμανλή.  (Ε ρε ο φόβος τι σου κάνει)

Φαντάζομαι τα υπογλώσσια θα έκαναν θραύση στη Συγγρού!!!! Φήμες ότι σε παρακείμενα φαρμακεία της Συγγρού, τα υπογλώσσια και τα αντικαταθλιπτικά τελείωσαν από νωρίς το απόγευμα, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Αργά το βράδυ, μάλλον, από κάποιο θάλαμο του Δρομοκαείτιου, βγήκε εμετική ανακοίνωση κάποιου GAP για την πρόταση Τσίπρα. Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και αφήνει τον ασθενή στα χέρια του Υψίστου.

Με το ρέμα του Μπόμπολα, όπως και με το Πασοκ του Μπένυ και τις προτάσεις τους δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς νοήμων άνθρωπος....

Μπράβο ρε Αλέξη έγραψες ιστορία και έδωσες τεράστιο πόνο.....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια