Οι συνιστώσες σύρουν τον Αλέξη σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας για να αποφασίσει αυτή για Πρόεδρο!!!

Και ο Καμμένος δουλεύει τον Τσίπρα και του λέει να προτείνει την Μπακογιάννη!!!!

Αναβλήθηκε η ανακοίνωση του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. 
Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέφερε ότι η πρόταση....
του κ. Τσίπρα θα ανακοινωθεί μετά την κρίσιμη αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη το πρωί θα γίνει διαβούλευση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, ενώ την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Βουλής για την εκλογή. 

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε λίγο πριν τις 8 το βράδυ το συνεργείο της ΝΕΡΙΤ προκειμένου να προβεί σε διάγγελμα ανακοινώνοντας την πρότασή του για υποψηφιότητα του Δ. Αβραμόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Οι αντιδράσεις της λεγόμενης αριστερής πτέρυγας της οποίας ηγείται οι Παναγιώτης Λαφαζάνης με τον οποίο μάλιστα είχε συνάντηση μπλόκαραν το διάγγελμα του κ. Τσίπρα, εξευτελίζοντας τη διαδικασία για την ανάδειξη του κορυφαίου πολιτειακού παράγοντα και ισοπεδώνοντας το κύρος του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας σύρεται από την Αριστερή Πλατφόρμα σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τελικά θα αποφασίσει για τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει το κυβερνών κόμμα.

Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πλέον λίγες μέρες μετά τις εκλογές να βρίσκεται σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας αδυνατώντας να πάρει αποφάσεις για κρίσιμα θέματα που απασχολούν το λαό και τη χώρα.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται αδυνατίζει τη θέση της χώρας στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες εμφανίζοντας στο εσωτερικό ένα απίστευτο μπάχαλο και επικίνδυνες συγκρούσεις ανάμεσα στις πολυπληθείς συνιστώσες του κυβερνώντος κόμματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια