Ο Φίλης είναι τσακωμένος με την αλήθεια η είναι αδαής;

Ένας τύπος ονόματι Φίλης, διευθυντής της Αυγής κομματικής εφημερίδας του Συριζα, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος βουλευτής, λέει πως η περιφέρεια δεν θα δώσει δεκάρα τσακιστή για το γήπεδο της ΑΕΚ;;;;

Αυτός ο τύπος λοιπόν πρέπει να είναι τσακωμένος με την αλήθεια ή θα πρέπει να είναι αδαής.
Είπε και άλλα πολλά, όπως ότι το πλοίο που χτύπησαν οι Λίβυοι στο λιμάνι τους κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων και ανήκει στον Μελισσανίδη. 
Όταν ρωτήθηκε....
πως τα ξέρει όλα αυτά είπε ότι έχει πληροφορίες. Από που ρε παραπληροφοριοδότη της αλήθειας; Μήπως στις έδωσε το χοιρινό του μεγάλου λιμανιού της χώρας;

Λοιπόν σαφώς και ανήκει στον Μελισσανίδη μόνο που είναι νοικιασμένο σε διυλιστήριο της Λιβύης και οι αρχές της Λιβύης ζήτησαν συγνώμη γιατί έκαναν λάθος.... Οπότε ρε Φίλη πιάστηκες αδιάβαστος.

Δεύτερον. Επειδή συνεχίζεις να λες ψέμματα για τα χρήματα της περιφέρειας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση είσαι επικίνδυνος ή κατευθυνόμενος, κάτι που δεν φαντάζομαι, να σου θυμίσω ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από το ΕΣΠΑ και δεν μπορούν να δοθούν πουθενά αλλού παρά μόνο για αθλητικές εγκαταστάσεις, σε διαφορετική περίπτωση θα τα απορροφήσει άλλη χώρα.
Σταμάτα λοιπόν να πουλάς παραμύθια στους αδαής και φύκια για μεταξωτές κορδέλες....

Συμβουλή: Κάνε λίγο δίαιτα ρε μεγάλε γιατί θερίζουν οι αρρώστιες.

Όσον αφορά στο θέμα της Φιλαδέλφειας και του γηπέδου της ΑΕΚ, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ το προχώρησε το θέμα. Πλέον ποινικοποιήθηκε και η διαμαρτυρία από τους εκπροσώπους του κόμματος που μεγάλωσε σαν κόμμα διαμαρτυρίας και ανυπακοής. Προφανώς η ανυπακοή και η διαμαρτυρία επιτρέπεται μόνο σε αυτούς. Έχουν το μονοπώλιο. Δεν μπορεί κανείς άλλος να τους το πάρει. Όπως και το δικαίωμα να βαφτίζουν τους άλλους φασίστες ή, στην καλύτερη μνημονιακούς ή δεξιούς. Και βέβαια πληρωμένους από το μεγάλο κεφάλαιο, την μαφία. 

Φίλε της ΑΕΚ που θέλεις το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια με το σχέδιο που σε έκανε να δακρύσεις μόλις το είδες και στο οικόπεδο που σου παραχώρησε το Ελληνικό κράτος διάλεξε σε ποια κατηγορία ανήκεις. Το να πιστεύεις ότι απλά αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο που εκτός από μια ομάδα θα αναστήσει και την πόλη αποκλείεται. Δεν ξέρεις εσύ. Είσαι κατευθυνόμενος.

Δεν ξέρεις την αξία αυτών των 70 δέντρων που θα αντικατασταθούν από 3000 στο άλσος αλλά και εκτός άλσους βάσει νόμου. Δεν μπορείς να συλλάβεις το όραμα της δημοτικής παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για το οικόπεδο της ΑΕΚ που όλοι οι Φιλαδελφιώτες το βρήκαν εκεί. Ένα γήπεδο για τον λαό και για τα Ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ που τα στεγάζει με τόση... αγάπη και θαλπωρή η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και φέτος. Η Δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ λέει την αλήθεια. Και ευτυχώς μάθαμε από τον καθ ύλην αρμόδιο, τον πιο ενημερωμένο υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον διευθυντή της Αυγής, κάποιον Φιλη, πως η Περιφέρεια Αττικής δεν προτίθεται να δώσει ούτε φράγκο τσακιστό από τα 20.000.000 που έχουν εγκριθεί από τον Ιούνιο του 2013 για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Καλό είναι να ξέρεις έστω και αργά. Να ξέρετε κι εσείς κάτι. 

Το σύνθημα των οπαδών της Λίβερπουλ θα ισχύει διαχρονικά. Και το ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Χθες οριστικοποιήθηκε. Ότι κι αν κάνει η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που μόνη της πήγε στο ΣΤΕ κόντρα σε όλη την υπόλοιπη πόλη, ότι κι αν κάνει η περιφέρεια Αττικής. Καλημέρα σε όλους...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια