Η πασοκοποίηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται, μετά την Σπυράκη και η Γκερέκου στη Συγγρού....

Η ξεφτίλα με τους πασόκους στην Νέα Δημοκρατία συνεχίζεται, με την Γκερέκου να είναι υποψήφια στην Κέρκυρα με της ευλογίες του Σαμαρά, που κατάντησε τη Γαλάζια παράταξη απόκομμα του Πασόκ.

Μεταγραφή ...βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει η Συγγρού στην Κέρκυρα καθώς πληροφορίες....
θέλουν την υφυπουργό Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου να αφήνει το ΠΑΣΟΚ για να είναι υποψήφια με τη ΝΔ.
Πηγές της Συγγρού δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία ωστόσο αφήνουν ανοικτό το παράθυρο συνεργασίας. Πάντως οι αντιδράσεις στο νησί των Φαιάκων σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει να είναι ήδη έντονες καθώς τόσο ο Στ.Γκίκας (είχε χάσει την έδρα απο τον Ν. Δένδια στις προηγούμενες εκλογές για ελάχιστους σταυρούς) αλλά και ο πρώην Δήμαρχος του νησιού κ.Τρεπεκλής... πνέουν μένεα για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ανάλογη είναι η αντίδραση και στη βάση του κόμματος στο νησί. Πάντως το σενάριο αυτό έρχεται να ενισχύσει και η κάθοδος του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Δημοσθένη Δαββέτα στη Β' Αθήνας ο οποίος αρχικα προοριζόταν να κατέβει στην Κέρκυρα.

Τέλος, πηγές της ΝΔ έλεγαν επιβεβαιώνοντας τις φήμες: «Αλλωστε και ο Τόλης δικός μας είναι...»
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οταν όμως πηγαίνουν πασόκοι σε Συριζα ή αλλαχού δεν γίνεται πασοκοποίηση;
    Οταν μιλάμε για δημοκρατία όλα εν τω μέτρω του ηθικού πολιτικού λόγου, γίνονται και είναι επιτρεπτά.Δεν γίνεται μετά τις εκλογές αλλά πριν. Δεν χρειάζεται τόση χολή εναντίον του Σαμαρά. Χάνονται έτσι εκ μέρους σας τα επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.