Αντώνη φύγε απόψε!!!!

Μετά τη συντριπτική ήττα της Ν. Δ., η οποία είναι προφανές ότι οφείλεται στην απαράδεκτη ΠΟΛΑΝΟΠΑΣΟΚ πολιτική σου και στην φασιστικού τύπου προεκλογική σου εκστρατεία, φίλε Αντώνη ένα σου λέω: ΦΥΓΕ από την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, παίρνοντας μαζί σου όλους....
 τους τυχοδιώκτες "ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ" φιλοξενούμενους και όλα τα "ΠΟΛΑΝ" ρεμάλια που επέβαλες στο κόμμα. 

Ο λαός, που τόσο υποτίμησες και καταπίεσες τα τελευταία χρόνια, προσκυνώντας την κα Μέρκελ και τα ανδρείκελα της τρόικας και ακυρώνοντας τις εξαγγελίες των ΖΑΠΠΕΙΩΝ, αποφάσισε ότι πρέπει να φύγεις από την διαχείριση των κοινών. Τα μέλη και οι φίλοι της Ν.Δ. σε αποχαιρετούν και αξιούν να παραιτηθείς από την ηγεσία της παράταξης και να επιστρέψεις στο φυσικό σου περιβάλλον, την ΑΦΑΝΕΙΑ!!!

Νομίζω, ότι ειδικά μετά την αξιοπρεπή και παλληκαρίσια στάση του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ την επάρατη βραδιά των εκλογών του 2009 (ανάθεμα την ώρα που πήρε αυτή την απόφαση), αν συνεχίσεις να παραμένεις στην ηγεσία του κόμματος, ή έχεις το ακαταλόγιστο ή είσαι φοβερά θρασύς (μάλλον το δεύτερο). 

ΑΦΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΑΝΠΝΕΥΣΕΙ και ασχολήσου με ότι άλλο θέλεις εκτός από την Ν.Δ.. Αρκετό κακό έκανες μέχρι τώρα και κρίθηκες ήδη ως ανεπιθύμητος!!!! ΦΥΓΕ λοιπόν και άφησε την ιστορία να ΓΥΡΙΣΕΙ τη μελανή σελίδα που έγραψες!!!!! 
ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΑΠΟΨΕ!!!!!!!!!!!!!


γράφει η γάτα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια