Ο Μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει από την χώρα θέλει και γραφείο στη Βουλή

....και απειλεί Θεούς και δαίμονες!!!

Η... μάχη των γραφείων στη Βουλη συνεχίζεται για δεύτερη μέρα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος μπήκε σήμερα το πρωι ως μαινόμενος ταύρος στο κτίριο της Βουλής προκειμένου να βρει γραφείο για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ναι μεν δικαιούται γραφείο, ωστόσο επειδή δεν ειναι βουλευτής του ζητήθηκε να μεταφερθεί σε κτίριο εκτός του κοινοβουλίου που ανήκει στη Βουλή των Ελλήνων.

Ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός επιμένει να του βρεθεί γραφείο εντός του κοινοβουλίου. 

Χθες έγινε μάχη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο για το ποιος θα πάρει γραφείο στο ισόγειο του κοινοβουλίου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπερισχύει καθώς το κόμμα του έχει εισέλθει στη Βουλή σε αντίθεση με το κόμμα του κ. Παπανδρέου.

Όμως ο κ. Πετσάλνικος προσπάθησε σήμερα να βρει γραφείο στον κ. Παπανδρέου στον 1ο όροφο του κοινοβούλιου παρά το γεγονός οτι ο χώρος πλέον ειναι περιορισμένος για τα ήδη υπάρχοντα κόμματα αλλα και τις υπηρεσίες της Βουλής.

Κάποιοι εξακολουθούν όπως φαίνεται να συμπεριφέρονται ως ...Λουδοβίκοι χωρίς να έχουν πάρει το μήνυμα που τους έστειλε η κοινωνία στις τελευταίες εκλογες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια