Ψεύτης, νάρκισσος, ανισόρροπος και εξίσου φυτευτός ο Βαρουφάκης λέει ο Καζάκης.....

Πραγματικός χείμαρρος αποδείχθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο radio1d.gr και τις 'Πρωινές κουβέντες' με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς αντιμνημονιακές φωνές και ένας....
από τους πιο γνωστούς υπερασπιστές των λαϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα.

"Λέει ψέμματα, όταν λες ψέμματα, όταν είσαι ψεύτης δηλαδή και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό υπάρχει ένα τεράστιο θέμα" είπε ο κ.Καζάκης αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη. Ο ίδιος χαρακτήρισε την πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου, Αγκελα Μέρκελ, ως "την πιο χυδαία προπαγανδιστική μπαρούφα".

Ο κ.Καζάκης άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στο σύνολο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης όσο και στον υπουργό Οικονομικών χαρακτηρίζοντάς τον «νάρκισσο, ανισόρροπο και εξίσου φυτευτό με τους προκατόχους του».

Είπε ότι «δεν με εμπνέει καθόλου το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ολόκληρο. Δεν είναι μόνο ο κ.Βαρουφάκης,είναι ο κ.Δραγασάκης, είναι ο κ.Σταθάκης" και πρόσθεσε "η πορεία τους τα προηγούμενα χρόνια ήταν παράλληλη με εκείνη των δανειστών".

Αναφορικά με τα λεγόμενα του βουλευτή ΝΔ Πιερίας, Κώστα Κουκοδήμου ο οποίος χαρακτήρισε 'φυτευτούς' τους υπουργούς Οικονομικών στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ο κ.Καζάκης αναφερόμενος στον νέο υπουργό Οικονομικών επεσήμανε τα εξής "ε δεν νομίζω να έχουμε χαλάσει το σερί.. Δηλαδή και ο κύριος αυτός 'φυτευτός είναι".

Στη συνέχεια ο κ.Καζάκης ερωτηθείς για τον αυτοπροσδιορισμό του κ.Βαρουφάκη ως φιλελεύθερος κομμουνιστής τόνισε "ο κ.Βαρουφάκης έχει μία ιδιαιτερότητα η οποία τον κάνει προβληματικό. Είναι νάρκισσος και αυτό όπως ξέρετε είναι ψυχασθένεια" και πρόσθεσε πως είναι ανισόρροπος λέγοντας  "ο τρόπος που μιλάει και ο τρόπος που εκδηλώνεται, με τον τρόπο που εκδηλώνεται -με συγχωρείτε αυτό εισπράττω εγώ- ένας νάρκισσος".

«Το πιο ακροδεξιό κόμμα είναι το Ποτάμι»

Κάνοντας λόγο ο κ.Καζάκης για το 'Ποτάμι' του Σταύρου Θεοδωράκη είπε "πιο ακροδεξιό κόμμα από του κ.Θεοδωράκη δεν έχω αντιμετωπίσει στο πολιτικό σκηνικό,άντε συγκρίνεται με την ηγετική ομάδα του κ.Σαμαρά" και πρόσθεσε "εγώ φοβάμαι περισσότερο το 'Ποτάμι' του κ.Θεοδωράκη,παρά τη Χρυσή Αυγή"

Τέλος αναφερόμενος ο Δημήτρης Καζάκης στον ΣΥΡΙΖΑ είπε "διεξάγεται πόλεμος και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ".
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια